Wat is echt belangrijk voor je?

Wat is echt belangrijk voor je?

Misschien herken je dat je op een punt in je leven bent dat je weer keuzes mag maken.

Jezelf moet uitspreken voor wat jij wilt, niet wat anderen van je verwachten. Soms loop je een hele tijd in het ‘gareel’, of dat nu is omdat je al een tijd dezelfde functie hebt bij jouw organisatie, of omdat je zelfstandig onderneemt en hetzelfde concept in de wereld zet.

Nieuwe dingen gaan doen is ontzettend spannend. Kleine veranderingen kunnen grote gevolgen hebben. Voor je financiën bijvoorbeeld of voor het aantal uren dat je werkt. Alles wat je verandert heeft impact op jezelf en je omgeving.

En toch kan het zo goed voelen om dingen te veranderen.

Je wilt bijvoorbeeld al een tijd een andere functie. Maar je durft niet goed.

Of weet niet hoe je dat moet aanpakken.

Je zit in de mitsen en de maren…

Of je hebt voor je gevoel net alles op de rits en wilt als coach of zzp’er de kennis van je nieuwe opleiding erbij halen. Ook dan moet je dingen aanpassen en gaan er dingen veranderen.

Ik weet hoe lastig het is om keuzes te maken. Om de knoop door te hakken en te kiezen waar je van aangaat. Om te gaan doen wat goed bij je past in de huidige fase van je leven. Ik heb het roer meer dan eens omgegooid. Op mijn mijn 29ste deed ik een PR/communicatie opleiding, op 35ste een grafische opleiding gevolgd door vele meer. Al mijn belangrijke stappen gingen gepaard met keuzestress en investeringen qua geld, tijd en energie. Maar ook wond het me op en vond ik het heerlijk om mijn volgende fase uit te broeden en vorm te geven. Gek genoeg wist ik, als het kwartje eenmaal viel, snel alles aan te passen. Zoals mijn website, logo, social media profielen. Ik heb weleens gehad dat ik het certificaat van mijn nieuwe opleiding nog niet in handen had, maar het wel op Linkedin zette. Zoals twee jaar geleden met mijn opleiding tot gecertificeerd DISC trainer.

En dit is precies wat ik met je wil delen. Want sinds de lancering van mijn Linkedin strategiesessie heb ik al ontzettend veel ondernemers, coaches, interimmers en medewerkers van bedrijven geholpen met hun Linkedin profiel. Zij voelen net als ik dat ze weer een hobbel willen nemen. Dat ze richting willen geven aan de kant die ze op willen. Om daar exact de juiste woorden en uitstraling aan te geven. Het maakt mij zo dankbaar om in 2 uur iemand afscheid te zien nemen van het jasje dat al te klein was. Want dat is wat Linkedin kan zijn. Je bent meer dan wat je daar een paar jaar geleden hebt opgeschreven. En meer dan de blauwe headerfoto die er nog staat. Omdat je niet wist wat je daar dan zou kunnen laten zien.

Het is mijn passie om jou te helpen de kracht uit te stralen die je al in je voelt. Om je op Linkedin en overal op het web tevoorschijn te toveren als de expert die je al bent. Maar nu nog niet voldoende toont.

In een live sessie van 2 uur help ik jou om gestalte te geven aan je nieuwe fase. Doe niet langer wat je altijd al deed als je graag iets anders zou doen. Het maakt je kleiner dat je bent en remt je levensenergie. En dat is niet waarvoor je hier bent.

Voel je enthousiast, blij, energiek en levenslustig. Start met aantrekken waar je zakelijk naar verlangt.

Als je denkt dat je Linkedin profiel aanpassen met mij een goede eerste stap zou zijn, boek dan nu jouw strategiesessie.

Geen opmerkingen

Plaats een opmerking

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bevestig aanmelding in je mailbox.

Er is een fout opgetreden tijdens het verzenden van uw verzoek. Probeer het opnieuw.

Je vindt het ok dat Branding Diva je mailt volgens de AVG en gaat akkoord met de privacy verklaring