Logo ontwerp

Samen de wereld een beetje mooier kleuren
Klaar voor een gave rebranding?

Wil je een unieke huisstijl?

Eruit springen als professional?

Zoek je naar een nieuwe stijl voor je social media posts en je website of ben je de afgelopen jaren gegroeid en is je aanbod veranderd? Als je je niet meer herkent in je eigen logo en kleuren, dan geeft een rebranding je veel nieuwe energie. Branding Diva ontwerpt een huisstijl voor jouw coachingspraktijk of bedrijf waarmee jij je op een professionele manier met jouw optimale kleuren presenteert.

Samen met mijn klanten de wereld een beetje mooier kleuren maakt mij happy. Het is mijn #ikigai ❤️. 

Door de rebranding onderscheid je je van vakgenoten doordat je expertise uitstraalt en laat zien wie jij bent. Zo ga je met zelfvertrouwen en veel plezier de nieuwe fase in je ondernemerschap in.

“Heerlijk een nieuwe fase met een nieuw logo. Wat ontzettend tof hoe jij na onze Vondelpark wandeling het in een keer wist te pakken. Ik ben er ontzettend blij mee en heb het ondertussen al aan een aantal mensen laten zien. Ik krijg er veel complimenten over…Precies Joanne, zo harmonieus, stijlvol, prachtige kleuren …..We did it!” Joanne Klein-Wolterink van AromaWise

Logo ontwerp

Jouw rebranding met een nieuw logo ontwerp en een professionele huisstijl doe je het liefst in 3 stappen:

1. Define your Brand: Weet wie je bent, wat je doet, wat je Ikigai oftewel levensdoel is en waarmee je helpt. Heb dit gedeelte van je missie helder. Dan kan ik er voor zorgen dat je nieuwe logo ontwerp en je huisstijl ontwerp resoneren met je ideale klant. Je kunt voor dit gedeelte mijn GRATIS minicursus Personal branding downloaden en daarmee direct thuis aan de slag. Vervolgens help ik je in een live branding adviesgesprek om bijzonderheden, talenten en missie nog meer te verhelderen en hieraan passende beelden, woorden en kleuren te geven. Zo krijg je een logo en huisstijl ontwerp die kloppen bij wie jij bent als mens en ondernemer. Waar jouw identiteit in zit en waardoor je gaat stralen.

2. Design your Brand bestaat uit een briefing, een eventuele titel of slogan en het bepalen van de huisstijlkleuren die je mooi vindt. Je kunt hiervoor jouw power- en balanskleur gebruiken die uit de kleurentest Ontdek je power- en balanskleur zijn gerold. Dit hoeft niet, maar het is vaak een welkome toevoeging. Van tevoren geef ik je een huiswerkopdracht om mij een idee te geven van de vormen, beelden, kleuren, dingen die je aanspreken. Vervolgens  ga ik het creatieproces in en laat je drie concepten van het logo ontwerp zien. Hiervan ga ik één logo ontwerp uitdiepen en finetunen. Ook maak je een keuze uit de lettertypen die ik je laat zien.

Portfolio inspiratie bekijken

“Ik ken bijna niemand die zo behulpvaardig is als Brenda! Ze wil zo graag iets moois voor je maken en dat voel je. Ze is heel energiek en heeft gevoel voor ontwerp, kleur en weet precies te vertalen dat wat jij in gedachten hebt. En dan nog net iets mooier :-). Daarnaast heeft ze ook verstand van media en helpt je heel concreet op weg om jouw ontwerp ook online te krijgen. Het contact met Brenda is open en oprecht. Dat maakt het heel makkelijk om met haar samen te werken!” Maaike Jongbloed van Happy Students advies

Ik betrek je graag bij het creatieproces waarbij veel ruimte is voor jouw eigen creativiteit en professionele inbreng. Zodanig dat je logo helemaal passend voelt en echt neerzet wie jij bent en wat je doet. Hier worden jij en je klanten heel erg blij van. Een logo ontwerp is bij mij handwerk met veel aandacht voor wie jij bent en waar je naar verlangt qua uitstraling. Ik neem er uitgebreid de tijd voor. Ongeveer 4 weken vanaf start kun je jouw nieuwe visitekaartjes met je unieke logo uitdelen.

3. PROMOTE YOUR BRAND: nu wil je je nieuwe logo ontwerp en huisstijl natuurlijk overal en aan iedereen laten zien. Ik adviseer in een social media strategiegesprek over hoe je dat goed aanpakt en hoe jij een Inspiratiebron voor jouw klanten wordt.

Uiteraard kun je jouw specifieke behoeften qua rebranding met mij bespreken. Als je een offerte op maat wilt, bijvoorbeeld inclusief een responsive WordPress website, neem dan hieronder contact met mij op. Leuk om jouw wensen te bespreken.

Contact
  • personal-branding-advies
    10 rebranding tips

    Stel, je voelt dat je huidige logo niet meer past bij wie jij bent en bij wat je aanbiedt. Je weet wat je in de wereld wilt zetten en waar je veel mensen mee wilt helpen. Een nieuw logo heb je steeds uitgesteld. Geen tijd,......

  • 4 Tips voor een mooie Facebook omslagfoto!

    Veel zelfstandig ondernemers hebben een zakelijke pagina op Facebook. Het is een handig communicatiemiddel om iets over jouw product, dienst of jezelf te laten zien. En vooral om interactie met (potentiële) klanten te hebben. Bovenaan de zakelijke FB pagina kun je een omslagfoto plaatsen. Veel mensen besteden......