Personal branding

voor bewuste ondernemers en coaches die meer volgers en klanten willen

Wil jij leren hoe je je goed online kunt presenteren?

Personal branding met Branding Diva is praktisch, persoonlijk en bewezen effectief. We gaan samen aan de slag en ik betrek je bij elke stap. Jij als ondernemer staat centraal voor het bepalen van de brandstrategie die helemaal bij jou past. In deze cursus doen we een deel samen én ga jij met opdrachten en in de online leeromgeving zelf aan de slag.

Dit gaan we doen:

1. DEFINE YOUR BRAND: In deze live strategiesessie en via een uitgebreide loopbaanscan (her)ontdek je wie je bent als mens en ondernemer, wat je Ikigai is en wat jouw grote talent is dat jij inzet voor anderen. Je krijgt je missie helder, zodat je bij stap 2. DESIGN YOUR BRAND het plaatje kloppend kunt laten maken. Wanneer jij helder hebt wat bijzonder is aan jou en je dienstverlening, kunne we daar samen een kloppend logo en huisstijl bij bedenken. 3. PROMOTE YOUR BRAND: Je persoonlijke strategie- en implementatiesessies voor social media zijn de laatste stap voordat je overal online goed vindbaar bent, volgers krijgt en nieuwe klanten aantrekt. Onderdeel hierin is de online cursus met leermodules voor Linkedin en Facebook, want uiteraard moet jij uiteindelijk zelf de beste content en aansluitende brandstyle hanteren op je social media kanalen.

Je kunt ter voorbereiding op stap 1. Define your Brand alvast de GRATIS minicursus Personal branding downloaden en daarmee direct thuis aan de slag. Vervolgens zijn er meerdere mogelijkheden om hier verdieping in aan te brengen. In  een live personal branding adviesgesprek zoomen we in om je bijzonderheden, talenten en missie nog meer te verhelderen en met de uitkomst van de kleurentest Ontdek je power- en balanskleur heb je input voor stap 2. Design your Brand. In fase 1. Define your Brand is ook een DISC profiel van jezelf waardevol om inzicht te krijgen in welke rollen en functies jij van nature tot je recht komt.

Bevestig aanmelding in je mailbox.

Er is een fout opgetreden tijdens het verzenden van uw verzoek. Probeer het opnieuw.

Je vindt het ok dat Branding Diva je mailt volgens de AVG en gaat akkoord met de privacy verklaring