Ontdek je talenten en valkuilen

Ben jij een medewerker, coach of ondernemer en wil je:

> weten wat jouw USP’s zijn?

> meer impact op je werk?

> weten wat je kunt doen om jezelf zichtbaarder te maken?

> beter leren omgaan met bepaalde klanten of collega’s?

Zelfkennis is de sleutel tot succes

Je persoonlijk ontwikkelen begint bij jezelf beter leren kennen en situaties te (h)erkennen. Dat doe je door het maken jouw persoonlijke DISC profiel. Al meer dan 30 jaar gebruiken miljoenen mensen hun DISC profiel voor meer zelfkennis en om anderen beter te begrijpen. Voor succes als mens en ondernemer of medewerker bij een organisatie is het belangrijk dat je kennis hebt over jezelf, begrijpt waarom anderen reageren zoals ze reageren en om je bewust te zijn van jouw eigen gedrag en acties op anderen.

Beter begrip van jezelf en van anderen!

De DISC Analyse geeft je in begrijpelijke taal en in een helder kleuren-diagram, zicht op jouw eigen gedragsvoorkeuren, in relatie tot de voorkeuren van anderen. De DISC Analyse benoemt persoonlijke groei- en ontwikkelgebieden en geeft tips voor jouw communicatie met anderen. DISC draagt daardoor bij aan wederzijds begrip en betere communicatie, zonder dat daarbij mensen in “hokjes” worden geplaatst. Menselijk gedrag is complex, maar dankzij DISC toch begrijpelijk. Als personal branding coach en trainer help ik je graag via DISC om jezelf goed te profileren en helder te communiceren.

Als gepassioneerd trainer, coach en ontwerper begeleid ik al 15 jaar mensen met hoe zij naar buiten treden als ondernemer of medewerker. Om hun eigenheid uit te durven stralen en de dingen aan te trekken die zij leuk vinden om te doen. Mijn kennismaking met DISC was meteen raak! Dit was wat ik zocht om mijn klanten concrete aanwijzingen over hun unieke talenten, bijzonderheden en hun gedrag te geven. Inmiddels ben ik gecertificeerd trainer om de DISC profielen voor hen te kunnen maken. Als jij een DISC profiel wilt laten opstellen aan de hand van wie jij als uniek persoon bent, druk dan op de button hieronder. Ik neem contact met je op om hem in te plannen. Ontdek jouw talenten!

Heb je nog vragen of twijfel je of dit iets voor jou is? Stuur me een mail of bel mij even voor overleg.

Brenda-Serrée-naam-handtekening

Ik wil een DISC profiel