BRENDA SERREE

De wereld een beetje mooier kleuren

Na flink wat fysieke tegenslag, gooide ik in 2008 het roer om: ik schreef mij in voor een grafische opleiding. Je moet je voorstellen dat ik toen amper inkomen had, weinig energie, net ons derde kindje had gekregen en geen idee had of dit de juiste weg was. Toch ging ik er voor en huurde zelfs een werkplek aan het Museumplein om in alle rust te kunnen werken en studeren. Zo is mijn switch begonnen van een druk bestaan als communicatie-manager en tekstschrijver naar werk waar ik laaiend enthousiast over ben: dat van branding adviseur en logo ontwerper. Inmiddels heb ik een leven gecreëerd dat past bij mijn energie en bij wat ik de wereld te brengen heb, kortom ik probeer mijn Ikigai te leven.

Ik ben veelzijdig als mens en onderneemster waardoor ik niet in één hokje pas. Je kunt me net zo goed schilderend op mijn Insta account zien als dat ik een groep ondernemers vertel over de impact van authentic branding voor hun bedrijf. In mijn blogs, nieuwsbrieven en op social media geef ik je graag een kijkje in mijn leven. Want ik denk dat het waardevol is om te delen wat je weet, wie je bent en wat je meemaakt. Alles bij elkaar maakt jou de persoon en de ondernemer die je bent. Dit is ook meteen mijn uitnodiging aan jou als dit leest. Laat je ZELF zien en laat dingen niet ongemerkt voorbij gaan. Je kunt dat goed doen op social media; de mogelijkheden zijn ongekend.

Ik vind het belangrijk om echt contact te maken, waardoor mijn hart opengaat en ik beter kan meedenken over jouw online zichtbaarheid of een mooie huisstijl voor je kan ontwerpen. Daarom ben ik altijd dingen aan het finetunen voor mijn klanten: klopt dit nog met wie jij bent, is het helder voor je klant, denk je nog vanuit de behoeften van de klant? Ik help ondernemers en coaches zoals jij bij het naar boven halen van wat je nog niet laat zien, stimuleer je om jouw verhaal te delen en om jezelf op een eigen en professionele manier te presenteren. Zodat je met zelfvertrouwen en plezier de volgende fase in je ondernemerschap succesvol ingaat! Je bent perfect zoals je bent, laat jezelf zien aan de wereld.

Naast spiritualiteit en bewust leven zijn mijn passies ontwerpen, Italiaans, schrijven, Parijs, Facebook, mijn gezin, hotyoga, kleding, schilderkunst, verse soepen maken en lezen in een hangmat. O ja, ik ben gek op olijfbomen, platanen, blauwe regens en klaprozen…’

Heel vaak krijg ik ondernemers en coaches op mijn pad die ook een switch gemaakt hebben of nu knopen doorhakken voor wat betreft een vaste baan of eigen praktijk oprichten. Ik vind het heerlijk om je dan te helpen een brandidentiteit en huisstijl te creëren die als leidraad dienen voor hoe jouw bedrijf zich presenteert. Als jij je aangesproken voelt door mijn manier van leven en werken en graag in gesprek komt over jouw branding, neem dan contact met mij op. Ik hoor graag van je.

rgb-in-cmyk-kleuren-omzetten

PS Wil je persoonlijk kennismaken? Ben je benieuwd wat jouw bedrijf nodig heeft om op een authentieke manier beter zichtbaar te worden? Vraag dan gratis een telefonische brandingscan aan. Je krijgt 3 essentiële tips waarmee je direct aan de slag kunt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Branding Diva Brenda (@brenda_serree)