BRENDA SERREE

De wereld een beetje mooier kleuren

Op mijn 35ste was ik net mamma geworden van mijn jongste kind Isabel. Dat was 4 jaar nadat ik een auto-immuunziekte had gekregen. Voor mij is de ziekteperiode zo’n keerpunt geweest. Ik voelde me soms radeloos en vooral ontkracht. Ik heb naar binnen moeten keren om te voelen, te zijn en ervaren. Ik voelde sterk dat het voortaan anders mocht. Mijn gezondheid stond op nummer één. Hoe het dan anders moest, kreeg ik niet op een presenteerblaadje. Met vallen en opstaan, ben ik uiteindelijk meer vanuit mijn hart gaan werken en dingen gaan doen waar ik energie van kreeg. Eén visioen kreeg ik wel helder door, en dat was dat ik de wereld wat mooier mocht kleuren. Precies op mijn ‘Nel mezzo del cammin…’ gooide ik het roer om en deed een grafische opleiding. Je moet je voorstellen dat ik toen amper inkomen had, net een babytje had gekregen en geen idee had of dit de juiste weg was. Toch ging ik er voor en huurde zelfs een flexplek aan het Museumplein om in alle rust te kunnen werken en studeren. Zo is mijn switch begonnen van een druk bestaan als communicatie-manager en tekstschrijver naar werk waar ik laaiend enthousiast over ben: dat van personal brandingadviseur en huisstijl ontwerper.

 

Inmiddels heb ik een leven gecreëerd dat past bij mijn energie, bij wie ik ben en bij wat ik de wereld te brengen heb. Ik ben veelzijdig als mens en onderneemster waardoor ik niet in één hokje pas. Je kunt me net zo goed schilderend op Facebook zien als dat ik een groep ondernemers vertel over de impact van authentic branding voor hun bedrijf. In mijn blogs, nieuwsbrieven en op social media geef ik je graag een kijkje in mijn leven. Want ik denk dat het waardevol is om te delen wat je weet, wat je talenten zijn en wat je meemaakt. Alles bij elkaar maakt jou de persoon en de ondernemer die je bent. Dit is ook meteen mijn uitnodiging aan jou als dit leest. Laat je ZELF zien en laat dingen niet ongemerkt voorbij gaan. Je kunt dat goed doen op social media; de mogelijkheden zijn ongekend.

 

Ik vind het belangrijk om echt contact te maken, waardoor mijn hart opengaat en ik beter kan meedenken over jouw online zichtbaarheid of een mooie huisstijl voor je kan ontwerpen. Daarom ben ik altijd dingen aan het finetunen voor mijn klanten: klopt dit nog met wie jij bent, is het helder voor je klant, denk je nog vanuit de behoeften van de klant? Ik help ondernemers en coaches zoals jij bij het naar boven halen van wat je nog niet laat zien, stimuleer je om jouw verhaal te delen en om jezelf op een eigen en professionele manier te presenteren. Zodat je met zelfvertrouwen en plezier de volgende fase in je ondernemerschap succesvol ingaat! Je bent perfect zoals je bent, laat jezelf zien aan de wereld.

 

Naast spiritualiteit en bewust leven zijn mijn passies ontwerpen, Italiaans, schrijven, Parijs, Facebook, mijn gezin, hotyoga, kleding, schilderkunst, verse soepen maken en lezen in een hangmat. O ja, ik ben gek op olijfbomen, platanen, blauwe regens en klaprozen…’

rgb-in-cmyk-kleuren-omzetten

Wil je persoonlijk kennismaken? Ben je benieuwd wat jouw bedrijf nodig heeft om op een authentieke manier beter zichtbaar te worden? Vraag dan gratis een telefonische brandingscan aan. Je krijgt 3 essentiële tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Ga NU naar https://brandingdiva.nl/brandingscan

 

 

 

personal branding, zichtbaarheid