BRENDA SERREE

De wereld een beetje mooier kleuren

De beroemde Italiaanse dichter uit de 13de eeuw, Dante Alighieri, begint zijn bekende werk met ‘Nel mezzo del cammin di nostra vita…’, in het Nederlands ‘Op het midden van ons levenspad… In die tijd gold 35 jaar voor de helft van je leven, zo kort leefde men maar. In elk geval, de schrijver vertelt over een keerpunt in het leven.

 

Op mijn 35ste was ik net mamma geworden van mijn jongste kind Isabel. Dat was 4 jaar nadat ik een auto-immuunziekte had gekregen. Voor mij is de ziekteperiode zo’n keerpunt geweest. Ik voelde me soms radeloos en vooral ontkracht. Ik heb naar binnen moeten keren om te voelen, te zijn en ervaren. Ik voelde sterk dat het voortaan anders mocht. Mijn gezondheid stond voortaan op nummer één. Hoe het dan anders moest, kreeg ik niet op een presenteerblaadje. Met vallen en opstaan en heel erg voor mijzelf kiezen, ben ik uiteindelijk meer vanuit mijn hart gaan werken en dingen gaan doen waar ik energie van kreeg. Eén visioen kreeg ik wel helder door, en dat was dat ik de wereld wat mooier mocht kleuren. Precies op die ‘Nel mezzo del cammin…’ gooide ik het roer om en deed een grafische opleiding. Je moet je voorstellen dat ik toen amper inkomen had, net een babytje had gekregen en geen idee had of dit de juiste weg was. Toch ging ik er voor en huurde zelfs een flexplek aan het Museumplein om in alle rust te kunnen werken en studeren. Zo is mijn switch begonnen van een druk bestaan als communicatie-manager en tekstschrijver naar werk waar ik laaiend enthousiast over ben: dat van personal brandingcoach en huisstijl ontwerper.

 

Inmiddels heb ik een leven gecreëerd dat past bij mijn energie, bij wie ik ben en bij wat ik de wereld te brengen heb. Ik ben veelzijdig als mens en onderneemster waardoor ik niet in één hokje pas. Je kunt me net zo goed schilderend op Facebook zien als dat ik een groep ondernemers vertel over de impact van authentic branding voor hun bedrijf. In mijn blogs, nieuwsbrieven en op social media geef ik je graag een kijkje in mijn (werkende) leven. Want ik denk dat het waardevol is om te delen wat je weet, wat je talenten zijn en wat je meemaakt. Alles bij elkaar maakt jou de persoon en de ondernemer die je bent. Dit is ook meteen mijn uitnodiging aan jou als dit leest. Je bent het waard om te ZIJN, zorg ervoor dat je er voor je doelgroep BENT. Laat je ZELF zien, wat heel goed kan op social media. De mogelijkheden zijn ongekend.

 

Ik vind het belangrijk om echt contact te maken, waardoor mijn hart opengaat en ik beter kan meedenken over jouw online zichtbaarheid of een mooie huisstijl voor je kan ontwerpen. Daarom ben ik altijd dingen aan het finetunen voor mijn klanten: klopt dit nog met wie jij bent, is het helder voor je klant, denk je nog vanuit de behoeften van de klant? Ik help ondernemers en coaches zoals jij bij het naar boven halen van wat je nog niet laat zien, stimuleer je om jouw verhaal te delen en om jezelf op een eigen en professionele manier te presenteren. Zodat je met zelfvertrouwen en plezier de volgende fase in je ondernemerschap succesvol ingaat! Je bent perfect zoals je bent, laat jezelf zien aan de wereld.

 

Naast spiritualiteit en bewust leven zijn mijn passies ontwerpen, Italiaans, schrijven, Parijs, Facebook, mijn gezin, hotyoga, kleding, schilderkunst, verse soepen maken en lezen in een hangmat. O ja, ik ben gek op olijfbomen, platanen, blauwe regens en klaprozen…’

rgb-in-cmyk-kleuren-omzetten

Wil je persoonlijk kennismaken? Ben je benieuwd wat jouw bedrijf nodig heeft om op een authentieke manier beter zichtbaar te worden? Vraag dan gratis een telefonische brandingscan aan. Je krijgt 3 essentiële tips waarmee je direct aan de slag kunt.

Ga NU naar https://brandingdiva.nl/brandingscan

 

 

 

personal branding, zichtbaarheid