BRENDA SERREE

brandingcoach | ontwerper | spreker | co-creator

Toen ik door een auto-immuunziekte drie jaar lang vooral naar binnen mocht kijken om te voelen, te zijn en ervaren, wist ik dat het voortaan anders moest. Mijn gezondheid stond voortaan op nummer één. Ik ging echt vanuit mijn hart werken en deed dingen waar ik energie van kreeg. Ik kreeg duidelijk door dat ik de wereld wat mooier mocht kleuren en deed ondermeer een grafische opleiding. Ik maakte een switch van een druk bestaan als communicatie-manager en tekstschrijver naar werk waar ik laaiend enthousiast over ben: dat van brandingcoach en huisstijl ontwerper.

Deze nieuwe manier van leven en werken waren er niet in één keer, het duurde jaren voordat ik bereid was om alles om te gooien en mezelf echt voorop te stellen. Wat zouden mensen  denken als ik overdag ga hardlopen of ‘s morgens eerst ga wandelen in plaats van meteen werken? Toch heb ik inmiddels een manier van werken die volledig past bij wie ik ben en bij wat ik te brengen heb. In mijn blogs, nieuwsbrief en op social media geef ik je daar graag een kijkje in.

 

Ik vind het belangrijk om echt contact te maken, waardoor mijn hart opengaat en ik beter kan meedenken over jouw online zichtbaarheid of een mooie huisstijl kan ontwerpen. Daarom ben ik altijd dingen aan het finetunen voor mijzelf en voor mijn klanten: klopt dit nog met wie jij bent, is het helder voor je klant, denk je nog vanuit de behoeften van de klant? Ik help ondernemers en coaches zoals jij bij het naar boven halen van wat je nog niet laat zien, stimuleer je om jouw verhaal te delen en om jezelf op een eigen en professionele manier te presenteren. Zodat je met zelfvertrouwen en plezier de volgende fase in je ondernemerschap succesvol ingaat! Je bent perfect zoals je bent, laat jezelf zien aan de wereld.

 

Naast spiritualiteit en bewust leven, zijn mijn passies ontwerpen, Italiaans, schrijven, Parijs, Facebook, mijn gezin, hotyoga, kleding, schilderkunst, verse soepen maken en lezen in een hangmat. O ja, ik ben gek op olijfbomen, platanen, blauwe regens en klaprozen…’

 

Brenda-Serrée-naam-handtekening

 

 

 

Wil je persoonlijk kennismaken?

Wil je persoonlijk kennismaken? Ben je benieuwd wat jouw bedrijf nodig heeft om op een authentieke manier beter zichtbaar te worden? Vraag dan gratis een brandingscan aan. Je krijgt 3 tips waarmee je direct aan de slag kunt.

 

rgb-omzetten-in-cmyk-kleuren

 

personal branding, zichtbaarheid

 

FACEBOOK1k
FACEBOOK
LINKEDIN2k
YOUTUBE100
YOUTUBE