Your True Colors

Van je passie je werk maken!

Wat zijn jouw True Colors?

Ben jij een conscious entrepreneur, coach of medewerker bij een organisatie en:

> Wil je onderzoeken waarin nu écht jouw passie zit?

> Wil je helder krijgen wat bijzonder is aan jou?

> Wil je vanuit plezier en eigenheid meer enthousiaste volgers en klanten aantrekken?

Als fijngevoelige en veelzijdige branding coach, trainer en ontwerper weet ik dat het bij ALLES wat je laat zien gaat het om uitstralen van jouw PASSIE, je persoonlijkheid en professionaliteit! In de coachsessie Your True Colors kijken we naar wat je nu laat zien en vooral ook wat er nog onderhuids broedt en naar buiten wil (al voelt dat heel spannend). Ik ben er om je hierin te supporten en je kansen en mogelijkheden aan te reiken.

De één vindt het fijn om tot de essentie te komen van waarom hij/zij doet wat hij doet en helder te krijgen wat hij/zij in de wereld wil zetten. De ander vindt het tijdens Your true colors fijn om praktische stappen te maken. We maken dan een concreet actieplan voor je blogs, gratis weggever, aanbod, drukwerk en social media profielen. Wat ontbreekt nog om een goede klantenstroom op gang te krijgen en jezelf als een authentic brand neer te zetten?

Ik ben blij als jij na ons Your True Colors gesprek met enthousiasme, nieuwe ideeën en heldere focus naar buiten gaat treden op een manier die goed voor je voelt. Als ik zie dat je op social media je eigen draai hebt gevonden en met plezier jouw wijsheid en inspiratie deelt. Als je enthousiaste volgers krijgt en mensen sneller klant worden. Dat is wat ik je van harte gun. En het is mogelijk! Ook voor jou.

Laten we lekker aan de slag gaan om:

  • je dieperliggende passie te ontdekken en door te voeren naar je branding
  • te brainstormen over jouw rebranding
  • een slogan of nieuwe bedrijfsnaam te verzinnen
  • je social media profielen te professionaliseren


Dit zegt een zelfstandig ondernemer over zijn personal branding advies

“Een handige combi van jou is dat je meteen kan designen. Ik vond het top dat je voor mijn zakelijke Facebook pagina en Linkedin meteen wat professioneels ontwierp tijdens het adviesgesprek. Nu profileer ik mij duidelijker en professioneel en dat voelt veel beter. – Albert Both

PS Heb je behoefte aan meer verdieping en wil je sneller resultaat voor een groter bereik? Kijk dan of het VIP personal branding advies van één dagdeel beter past in deze fase van je ondernemerschap.

Boek NU jouw Your True Colors sessie op sfeervolle locatie in Amsterdam.

personal-branding-advies
Meest geboekt

https://brandingdiva.nl/product/brandingsessie-60-minuten/" target="_self" class="qbutton " style="">Boek nu jouw 1 uur branding advies