Brandingscan

Wil je jouw Linkedin een eigen gezicht geven?

Wil je meer professionaliteit uitstralen?

Wil je stappen zetten voor een website?

Hoi, ik nodig je uit voor een vrijblijvende brandingscan van 15 minuten waarin ik met je meedenk over bovenstaande of andere rebranding vragen. Ik geef je tips die jou op weg helpen om online professionaliteit en eigenheid uit te stralen en de klanten en opdrachten aan te trekken die bij jou passen.

Voor wie?

Als conscious entrepreneur of coach wil je persoonlijk en zakelijk groeien. Je staat open voor opbouwende feedback. Je investeert in vakkennis, persoonlijke ontwikkeling én je branding. Je bent benieuwd naar welke verbeteringen mogelijk zijn en hoe je jouw doelgroep meer kunt aantrekken. Daarom wil jij graag een gratis brandingscan toegespitst op jouw bedrijf of coachingspraktijk.

Waar?

Je kunt HIER jouw brandingscan inplannen. Vergeet niet je telefoonnummer in te voeren achter te laten. Ik bel je dan op het afgesproken tijdstip om jou tips specifiek voor jouw branding te geven. Bel je snel? Ik kijk ernaar uit. Klik HIER om in te plannen. PS Woon in je Amsterdam, dan kunnen we ook live afspreken.

Ik vind het belangrijk dat ik je de waarde kan bieden die je op dit moment nodig hebt. Om alles uit het gesprek te halen én om te zien of ik je verder kan helpen, is het belangrijk dat je bij het inplannen van jouw brandingscan via de button hieronder duidelijk aangeeft waarover jij advies wilt (je huisstijl/website/Linkedin/Facebook).

Ik wil mijn gratis 15`` brandingscan inplannen

NB Dit is géén verkoopgesprek! Wel zal ik je suggesties doen als daaraan behoefte is.

Dit zeggen klanten over de brandingscan:

Doe alvast inspiratie op over je personal branding, social media en ikigai op mijn Youtube kanaal. Op jouw zichtbaarheid als professional!