Brandingscan

Hoe kun je jouw Facebook of Linkedin profiel eruit laten springen?

Hoe straalt jouw logo uit wie jij bent?

Hoe kies je een doelgroep die bij je past?

Hoi, ik nodig je uit voor een gratis brandingscan van 15 minuten waarin ik met je meedenk over bovenstaande of andere brandingvragen. Ik geef je tips die jou op weg helpen om offline en/of online professioneler en beter zichtbaar te worden.

Voor wie?

Om als bewuste ondernemer of coach te groeien en je potentieel optimaal te benutten, sta je staat open voor opbouwende feedback. Je investeert in vakkennis, persoonlijke ontwikkeling én je branding. Je bent benieuwd naar of er verbeteringen mogelijk zijn en of je je doelgroep meer kunt aantrekken. Daarom wil jij graag een gratis brandingscan toegespitst op jouw bedrijf.

Waar?

Je kunt HIER jouw brandingscan inplannen. Vergeet niet je telefoonnummer in te voeren en of skypenaam achter te laten. Ik bel je dan op het afgesproken tijdstip om jou tips specifiek voor jouw branding te geven. Bel je snel? Ik kijk ernaar uit. Klik HIER om in te plannen.

Ik vind het belangrijk dat ik je de waarde kan bieden die je op dit moment nodig hebt. Om alles uit het gesprek te halen én om te zien of ik je verder kan helpen, is het belangrijk dat je bij het inplannen van jouw brandingscan via de button hieronder duidelijk aangeeft waarover jij advies wilt (je huisstijl/website/Linkedin/Facebook).

Ik wil mijn gratis 15`` brandingscan inplannen

NB Dit is géén verkoopgesprek! Wel zal ik je suggesties doen als daaraan behoefte is.

Dit zeggen klanten over de brandingscan:

Doe alvast inspiratie op over je personal branding, social media en ikigai op mijn Youtube kanaal. Op jouw zichtbaarheid als professional!