Logo ontwerp Amsterdam

Logo ontwerp

Een nieuw logo ontwerp en een professionele huisstijl ontstaan niet zomaar. Je moet er voorwerk voor verrichten zoals bij 1. Define your Brand.

Dan pas kun je mij als jouw logo ontwerper optimaal briefen voor jouw nieuwe huisstijl.

Stap 2. Design your Brand bestaat uit een briefing, een eventuele titel of slogan en het bepalen van de huisstijlkleuren die je mooi vindt. Je kunt hiervoor jouw power- en balanskleur gebruiken die uit de kleurentest Ontdek je power- en balanskleur zijn gerold. Dit hoeft niet, maar het is vaak een welkome toevoeging. Van tevoren geef ik je een huiswerkopdracht om mij een idee te geven van de vormen, beelden, kleuren, dingen die je aanspreken. Vervolgens  ga ik het creatieproces in en laat je drie concepten van het logo ontwerp zien. Hiervan ga ik één logo ontwerp uitdiepen en finetunen. Ook maak je een keuze uit de lettertypen die ik je laat zien.

Ik betrek je graag bij het creatieproces waarbij veel ruimte is voor jouw eigen creativiteit en professionele inbreng. Zodanig dat je logo helemaal passend voelt en echt neerzet wie jij bent en wat je doet. Hier worden jij en je klanten heel erg blij van. Het proces duurt ongeveer 4 weken vanaf start.

Selecteer in het menu onder 2. Design your Brand om naar logo huisstijl ontwerp te gaan.