Media

Living your greatest life!

Als persvoorlichter en communicatie-manager bij Madame Tussaud’s Amsterdam gaf ik interviews op onder meer het NOS journaal, Hart van Nederland, RTL Boulevard, live in de show bij Carlo en Irene (Life & Cooking) en veel radioprogramma’s. Een gouden tijd was het.

Interviews van Branding Diva verschenen onder meer in Sprout, Red, Margriet, Margriet More en de Reis van de Heldin, klik op de buttons hieronder.

Nu ik mijn eigen bedrijf Branding Diva heb, word ik geïnterviewd over mijn leven en authentiek ondernemerschapschap. Daar ben ik heel blij mee, al voelt het veel kwetsbaarder. Dat komt omdat dit zo van binnenuit komt en zo persoonlijk is. Herken jij dat ook voor jouw bedrijf?

Podcast over personal branding

Alex Lie-Hap-po interviewde mij voor een podcast over hoe je meer klanten kunt aantrekken. Ik vertel je over de grootste fout van startende ondernemers, hoe je klanten brengt van Like via Know naar Trust, klanten aantrekt die bij jou passen, mijn ochtend ritueel inclusief reiki, hoe ik mij razendsnel weer oplaad, het belang van focus en hoe je dat bereikt. Klik HIER voor de podcast.

 

Interview in Het Parool

Ouder kind interview in Het Parool met mijn jongste zoon Silvijn. Ieder vertelt iets over de ander. Dit was achteraf een bijzonder cadeau aan elkaar.  (klik hier om het interview te lezen).

Interview in de Margriet

Interview in de Margriet over mijn voornemen om in 2017 bewuster en gezonder te eten.  (klik hier om het interview te lezen).

Interview in De Telegraaf

Interview in de Telegraaf over het Syndroom van Guillain-Barré.  (klik hier om het interview te lezen).

Interview door House of Awareness

Interview door House of Awareness.  (klik hier om het interview te lezen).

App over Herman Brood

Interview voor app over Herman Brood. Mijn mooiste interview met herinneringen over deze levenskunstenaar en volksverteller (klik hier om het interview te beluisteren).

Interview in Mijn Geheim

Interview voor tijdschrift Mijn Geheim naar aanleiding van mijn eerdere interview in De Telegraaf. Een persoonlijk verhaal over enkele van mijn levenslessen. (klik hier om het interview te lezen).

Sprout magazine

Interview in Sprout magazine over Personal branding. Lees de 5 tips!
(klik hier om het artikel te lezen)

Sprout magazine

Interview in Sprout magazine over Facebook marketing. Lees de 10 tips!
(klik hier om het artikel te lezen)

Podcast interview

Luister hier naar de Podcast op www.ondernemerspassie.nl. Interview door Alex Lie-Hap-po van Ondernemerspassie. Je kunt de podcast (45 min) hiernaast beluisteren…

Margriet More

Interview in Margriet More themanummer ‘Vier het leven’! over hoe ik het leven vier. Klik hier om het interview in Margriet More te lezen.

artikel-Margriet

Margriet

Interview en fotoreportage in de Margriet over mijn favoriete plekje om te ontspannen en het leven te vieren (klik hier om het artikel te lezen)

Red Magazine

Interview in Red magazine ‘Vier je succes!’
(klik hier om het artikel te lezen)

The Hero’s Journey