Cursus Insta, Linkedin of FB

Heb je vaak ideeën, maar doe je er uiteindelijk op social media niets mee? Snap je de techniek achter Facebook of Instagram niet goed? Heb je het gevoel dat je teveel tijd steekt in social media zonder resultaat? Wil je juist reacties uitlokken op je posts en interactie met je doelgroep?

Dat kan echt anders!

Ik leer je in deze training om op een makkelijke en snelle manier te posten. Of je dat nu op Instagram, Linkedin of Facebook wilt doen. Maak werk van interactie met je doelgroep.

Wil jij met collega’s ook…

leren om online beter zichtbaar te worden en social media effectiever gebruiken? Wil je nieuwe energie op Linkedin, Instagram of zakelijk Facebook krijgen? Ben ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de techniek erachter? Kun je wel ideeën gebruiken over wat je op social media kunt zetten? 

Ik noem jouw naam vaak bij mensen die nog zoekende zijn op social media. Je hebt mij echt geholpen om het op mijn eigen manier te gaan doen. En ik krijg echt heel positieve reacties! Alleen het inplannen waar jij over schreef, daar ben ik nog niet zo goed in 😉

Marlies, stylingcoach

Beeld je eens in dat jullie veel volgers krijgen? Dat jij daaraan bijdraagt? Zij vinden het leuk om je organisatie te volgen op social media en reageren op wat je schrijft. Daar doe je het voor!

Wie ben ik om jou dit te leren?

 

Brenda Serrée is 15 jaar zelfstandig ondernemer. Zij helpt ondernemers om zichzelf op een eigen manier te laten zien. Meer volgers, meer klanten en meer plezier.

Wat je echt van mij moet weten is dat ik iemand ben van trail and error. Ik probeer nieuwe dingen uit, ben leergierig en heb een beeld voor ogen. Ik ga door ook als iets niet meteen een succes is. Het is een continu proces van ontwikkeling, groei en verder gaan.

Daarbij heb ik heel veel ervaring opgedaan in mijn functie van communicatie-manager en persvoorlichter bij een groot museum in Amsterdam. De fijne kneepjes van het communicatievak geleerd en ervaren hoe belangrijk een goede branding is.

Ik ben ook een echt ‘juffie’. Komt mijn eerstegraads lesbevoegdheid Italiaans toch nog van pas 🙂 Ik doe anderen graag voor hoe iets werkt, ben praktisch en doelgericht. Ik blijf mezelf altijd ontwikkelen en doe opleidingen op gebied van spiritualiteit, marketing-communicatie en gezondheid. Zo ben ik mij onlangs gecertificeerd tot DISC trainer en deed ik een cursus kleurenleer.

Succes op social media versterkt bovendien je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn.

Mijn klanten omschrijven mij als verbinder, snel, professioneel, precies, fijngevoelig, inspirerend, veelzijdig, hands-on, fun en enthousiast.

Ik motiveer anderen graag om hun eigen wijsheid de ruimte te geven. Waarom zou je niet delen wat jij hebt geleerd of meegemaakt? Ik wil juist jouw persoonlijke kant zien, niemand zit te wachten op kennis alleen. Ik draag dit zelf ook uit door, naast vakinhoudelijke kennis, persoonlijke verhalen te delen met mijn nieuwsbrief abonnees en op social media platformen.