Meer volgers, meer klanten

online-zichtbaar-worden

Meer volgers, meer klanten

Ik ging in mijn eentje naar de bioscoop. Dat vond ik spannend en een beetje gek. Want zomaar overdag tussen werkafspraken door naar de film doe ik niet vaak. Toch trok de film van boeddhistisch monnik Thich Nhat Hahn al weken mijn aandacht. Hupsakee, daar zat ik. Ik genoot voor drie! Wat een mooie beelden en wat een wijsheden. Ik voelde me heel geïnspireerd door wat ik zag, hoorde en voelde.

Niet in de laatste plaats omdat ik me weer goed besefte hoe belangrijk het is om ons zelf te mogen zijn. Om datgene te doen waar je hart van open gaat. Net als de boeddhisten in ‘Walk with me’ kiezen voor hun manier van leven, zie ik dat terug bij de bevlogen ondernemers en coaches die ik begeleid naar een professionele en authentieke zichtbaarheid. Als zij doen wat zij graag doen en waar zij goed in zijn, dan brengen ze dat overal in tot uiting.

Wat kun jij doen om meer volgers en nieuwe klanten aan te trekken?

Delen is helen

Als zij delen wat zij weten en hebben meegemaakt, helen zij de ander. De tijd van je inhouden en social media negeren is voorbij. Je komt er niet meer onderuit: Het is echt tijd om jezelf online te laten zien. Je kunt je niet meer verstoppen. Delen is Helen.

Ik weet hoe eng het is om je nieuwe jij te laten zien, de jij die is ontstaan door alle opleidingen, banen, situaties, mensen en levenslessen op je pad. Maar je bent continu in verandering, niemand is onveranderlijk. Dus laat ook naar buiten zie wie je bent zodat je bedrijf helemaal bij je past en met je meegroeit. Als je niet de juiste woorden of uitstraling weet, kun je mij natuurlijk om personal branding advies vragen.

Houd je niet in

Waar het mij vooral om gaat: houd je niet langer in. Stel niet uit om goed online zichtbaar te zijn voor je doelgroep. Je bent nodig in deze steeds veranderende wereld. Mensen hebben behoefte aan iemand die heeft meegemaakt wat jij hebt meegemaakt, die weet wat jij weet, die voelt wat jij voelt. Jij bent uniek en mag gezien worden. Als jij jezelf toestaat om meer jezelf te zijn en dit durft te laten zien, dan voelen jouw volgers en klanten zich ook aangemoedigd om steeds meer zichzelf te zijn.

Kom in actie

Je hebt zoveel talent en zoveel te bieden, maar misschien weet je niet hoe je dit op social media kunt laten zien. Of je vindt Facebook te technisch en laat je hierdoor tegenhouden. Dan is het tijd om je belemmeringen los te laten en in actie te komen met de online cursus ‘Zichtbaar worden voor je doelgroep’. 

Stel niet langer uit en word goed online zichtbaar. Zodat mensen aan alles voelen dat jij er voor hen bent, je meer volgers en nieuwe klanten aantrekt.

Op jouw zichtbaarheid als inspiratiebron!

Hartelijke groet,

Vandaag start de vroegboekverkoop! Als je bij de eerste 5 hoort, ontvang je het boek ‘Big Magic’ van Elizabeth Gilbert cadeau.
Afgelopen jaar waren er 40 coaches en bewuste ondernemers die door de online cursus echt stappen zijn gaan zetten om online zichtbaar te worden. Die nu snappen hoe het werkt. Zalig om hen nu regelmatig op Facebook en Linkedin te zien met inspirerende posts. Zij vertellen wat de online cursus voor hen heeft betekend. Kijk hier voor de informatie. Jij kunt ook samen met andere coaches en ondernemers een geweldige start van het nieuwe jaar maken door 6 weken lang aan je online zichtbaarheid te werken. Weken vol kennis, inspiratie, netwerken, inzichten, video uitleg voor de techniek achter je zakelijke Facebook pagina, tussentijdse coachcalls én een social media plan om van 2018 een super jaar te maken!

De vroegboekaanbieding is NU gestart. En de eerste 5 mensen die zich aanmelden ontvangen het boek ‘Big Magic’ van Elizabeth Gilbert cadeau.

Dus als je de online cursus wilt doen om online goed zichtbaar te worden 🙂 , zorg er dan voor dat je één van de eersten bent. Druk NU op de knop.

Geen opmerkingen

Plaats een opmerking

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bevestig aanmelding in je mailbox.

Er is een fout opgetreden tijdens het verzenden van uw verzoek. Probeer het opnieuw.

Je vindt het ok dat Branding Diva je mailt volgens de AVG en gaat akkoord met de privacy verklaring