Alles doet ertoe

Alles doet ertoe bij personal branding

Alles doet ertoe

personal-branding

Alles wat we doen draagt bij aan wat we op ons pad aantrekken

Echt álles doet ertoe. Herman van Veen schreef er het treffende lied ‘Alles doet ertoe’ over.

Kijk eens naar de Youtube teaser bij het lied (zie video hieronder), want dat is een mooie illustratie van authentiek ondernemen en personal branding. Zoals Herman van Veen zichzelf laat zien in een video of op het podium doen maar weinigen hem na. Hij danst, zingt, schreeuwt, lacht, huilt, speelt viool, piano, fluit… Deze multi talented artiest waar ik groot fan van ben, laat zich gelukkig niet in één hokje stoppen.

Wat je in de teaser ziet, is hoe nauwgezet hij de teksten schrijft en bijschaaft. Een woordje eraf, een komma extra hier of daar. Alles doet ertoe. Als er iemand een kei is in timing, dan is hij het wel. Het is een kwestie van de juiste woordkeus, emotie, intonatie, mimiek, stiltes. Kortom, alles doet ertoe.

Alles doet ertoe in relatie tot authentic branding

Dat brengt mij naar het ondernemerschap en jouw personal branding. Want ben jij je er ook van bewust hoe nauw alles luistert als je het hebt over jouw uitstraling op het web? Of je van je laat horen of juist een periode stil bent? Besteed je liefde en aandacht aan je social media profielen? Weet je wat er op je profiel staat? Snappen de bezoekers van je social media kanalen waar je hun aandacht op wilt richten? Wijs je hen op je website, een gratis weggever, een video, … Heb je een eigen woordgebruik of zijn het algemene woorden van een ander? En hoe zit het met je omslagfoto? Welke kleuren gebruik je en welke tekst staat erop?

Hoe persoonlijk en professioneel zichtbaar ben jij?

Ik ben benieuwd of mijn blog je aanspoort om met een frisse blik te kijken naar je social media profielen. Wat betekent dat ene zinnetje ‘Alles doet ertoe’ voor jouw personal branding?
Vind je het lastig om dit zelf te bepalen, dan kan ik je natuurlijk helpen. Er is geen gave, missie of wijsheid die ik niet kan transformeren naar een begrijpelijk, aansprekend en kloppend geheel. Stategiesessie social media.
Op jouw zichtbaarheid als authentieke ondernemer!

Hartelijke groet,

PS
Ik begeleid ondernemers en coaches in individuele personal branding trajecten om zichtbaar te worden voor hun doelgroep en meer klanten aan te trekken. Zij vertellen mij hun dromen op online gebied en ik help met de juiste acties en stappen in die richting zetten. Zij trekken meer mensen aan, mensen voelen zich aangesproken, zij krijgen reacties op social media en ze krijgen er meer plezier in. Ze snappen hoe het werkt en krijgen makkelijker nieuwe klanten en meer volgers. Wil jij ook in een paar maanden meer volgers, een professionele bedrijfsuitstraling en nieuwe klanten krijgen? Plan dan hier een vrijblijvend gesprek in om dit samen af te stemmen.

 

personal-branding-blog

Geen opmerkingen

Plaats een opmerking

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bevestig aanmelding in je mailbox.

Er is een fout opgetreden tijdens het verzenden van uw verzoek. Probeer het opnieuw.

Je vindt het ok dat Branding Diva je mailt volgens de AVG en gaat akkoord met de privacy verklaring