Met video meer klanten!

Authentieke videopresentatie van jou en je bedrijf

Hoe zou het zijn om mensen met een video te inspireren? Er is geen betere manier om te laten zien wie je bent en wat je doet dan met een video. Ik heb jarenlange ervaring met het maken van smartphone video’s en video-interviews. Wat? hoor ik je denken. Met de smartphone? Dat wordt toch niet mooi?

Nou, met smartphone en professionele manier van interviewen, filmen en monteren wordt het een prachtfilm. Ik zorg ervoor dat je op je gemak bent, goed bent voorbereid en met verve je verhaal vertelt. En niet onbelangrijk, het houdt de productiekosten voor jou laag!

Met een video spring je eruit

Door de huiswerkopdracht vooraf en onze bespreking van tevoren zul jij tijdens het filmen moeiteloos je verhaal doen. Ik zorg ervoor dat je branding optimaal terugkomt en je als professional zichtbaar wordt. Professioneel maar wel met een persoonlijke touch. Want het gaat om jouw energie, om wie je bent en waarom je doet wat je doet.

Voor mijn werk als branding adviseur en ontwerper heb ik al heel veel video’s op mijn naam staan. Tel daarbij op de wekelijkse video’s die ik maak voor mijn vaste baan in de communicatie bij een organisatie in Amsterdam. Ik zet daarmee mijn collega’s en bewoners in de spotlight. Mensen die nul video-ervaring hebben en er toch goed op staan. Neem een kijkje op mijn Youtube kanaal of dat van !WOON. Leuk als je je meteen abonneert!

Als social media trainer en branding expert weet ik dat het bij ALLES wat je laat zien gaat het om uitstralen van jouw PASSIE, je persoonlijkheid en professionaliteit! Voorafgaand aan de video-opname kijken we hoe we jouw verhaal het best op video krijgen. Zo ga je er op een leuke manier uitspringen voor je doelgroep.

Video productie Branding Diva voor stichting !WOON

Het succes van de video voor docent Raoul

Zo maakte ik voor docent Raoul een video op de mavo waar hij lesgeeft. Enkele collega’s en leerlingen vertelden iets over hem op video. Deze video is vervolgens naar scholen gestuurd en relaties. De reacties waren overweldigend, hij kon bij diverse scholen op gesprek komen en heeft inmiddels op twee scholen een deeltijdbaan.

“Dag Raoul, wat een leuke manier van solliciteren! Ik zou je graag willen ontmoeten om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Kun je maandag op gesprek komen?” S. – ROC Amsterdam

Hoe zou het zijn:

Als je deze winter nog trots kunt zijn op je (eerste) video?

Als je nu wél aanvragen en opdrachten via Linkedin krijgt?

Als je een goede video hebt voor social media en website?

Als je video nieuwe klanten of werkgevers aantrekt?

Een video die jouw expertise laten zien?

Waarbij jij je professioneel voelt?

Dat mensen je inspirerend vinden en graag volgen?

Video productie Branding Diva voor docent Raoul

Dit zegt docent Raoul over zijn video

“Goede geluidskwaliteit, top snel gemonteerd en super middel om mijn doelgroep te bereiken. Ik zet deze video in om top of mind te blijven bij detacheringsbureau’s te blijven. De eerste reactie van Randstad is al veelbelovend!  – Raoul

Wat kost een video?

Een complete video voor je website waarin je je voorstelt kost tussen de 197 – 397 euro mits de video opname in Amsterdam plaatsvindt. 

Als je naar Amsterdam komt voor de video opname heb ik een gave bonus voor je waardoor je social branding helemaal af is! Ik vertel het je als je contact opneemt.

Dus… wil jij je origineel, professioneel en met een persoonlijke touch in een video presenteren? Neem contact met mij op en we bespreken snel te mogelijkheden.

Check je ook even mijn algemene voorwaarden?

Dus:

Wil je een video waar je trots op bent?

Wil je met plezier online zichtbaar worden voor je doelgroep?

Wil je weten wat je het beste kunt zeggen in de video?

Wil je weten wat niet mag ontbreken aan jouw video?

Wil je ervaren hoe leuk het is om reacties te krijgen?

Wil je starten met het krijgen van aanvragen via Linkedin? 

Neem direct contact op en stel niet uit