Als ik het woord Ikigai laat vallen, vragen mensen mij direct ‘Wat is dat? Wat is Ikigai?’ Ik vertel dan over de wijsheid van de Japanse mensen op het eiland Okinawa waar mensen wel 125 jaar oud worden. Ikigai staat ook synoniem voor je purpose in life. Hun geheimen voor een lang en gezond leven fascineren mij enorm. Ik heb er veel uitgehaald om mijn leven als zelfstandig ondernemer en moeder van drie kinderen zo energiek, gezond en ontspannen mogelijk te leiden. Het inspireert mij ook om jou hierover te vertellen. Daarom publiceer ik regelmatig Ikigai inspiraties op Linkedin en Facebook.

Je leven lichter en energieker maken

Er zijn altijd elementen van de Japanse Ikigai geheimen die je kunt toepassen op je eigen leven. Daarom bied ik je als speciaal December ontspanningscadeau aan om jou in een telefoongesprek te inspireren met mijn persoonlijke Ikigai tips voor jou. Deze kunnen zowel betrekking hebben op je werk, maar ook op je leefstijl en gezondheid. Ik stem deze af op waar jij NU behoefte aan hebt. Je kunt jouw gesprek HIER aanvragen en inplannen.

.

‘Wereldwijd is een trend te bespeuren van een nieuwe manier van leven en ondernemen waarin zingevingsvragen een nadrukkelijke rol vervullen’ – dr.ir.H. Kievit, programmadirecteur Nyenrode en promovendus Social Venturing Entrepreneurship

Dit is een foto van de deelnemers van de ondernemers workshop Personal Branding door Brenda Serrée | Branding Diva

Workshop Ikigai inclusief je Ikigai visionboard

Op diverse data organiseer ik een Workshop Vind je Ikigai met open inschrijving in Amsterdam. Je kunt dus lekker aanschuiven en van alles te weten komen over Ikigai en hoe je dingen daarvan in jouw leven kunt toepassen. Klik op de button voor meer informatie.

Meer info over de Ikigai workshop