Wat ik leerde van de zweethut. En hoe ik trouw bleef aan mezelf.

Wat ik leerde van de zweethut. En hoe ik trouw bleef aan mezelf.

Zaterdag om 10:00 uur werden we verwacht voor een zweethut. Ik had me nauwelijks voorbereid en alleen de e-mail gelezen die de organisator ons had gestuurd. Minimaal twee handdoeken meenemen, iets te eten, avond ervoor geen alcohol… Allemaal praktische zaken.

Toen ik het terrein opreed, vond ik het er primitief en authentiek uitzien. Een yurt, een boomhut, houten huisjes. Ik vond het wel romantisch. Totdat ik doorhad dat we de zweethut zelf gingen bouwen, hout zouden hakken en het een heel lage tent werd waar we kruipend in zouden gaan. Ik kreeg het al benauwd.

Je moet weten dat één van mijn nachtmerries is …

Lees het volledige artikel op http://www.vrouwenpassie.nl/artikelen/wat-ik-leerde-van-de-zweethut/

Geen opmerkingen

Plaats een opmerking

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.