RAIN

Vandaag de dag is het niet eenvoudig om de juiste hoeveelheden voedingsstoffen binnen te krijgen. Neem daarbij de stress waaraan een mens in deze tijd aan blootgesteld wordt én de vervuiling in de lucht, wifi en chemische middelen. Je fit en vitaal voelen is een luxe! Je kunt er zelf veel aan doen door een gezonde leefwijze, gezonde gedachten, meditatie en voldoende rust en beweging. Toch moet je wel heel veel eten om aan alle benodigde voedingsstoffen te komen.

 

14 jaar geleden kreeg ik een auto-immuunziekte waardoor mijn leven behoorlijk in elkaar stortte. Ik had verlammingsverschijnselen aan armen en benen, hevige pijnen in mijn armen en was doodmoe. Het duurde 3 jaar voordat ik enigszins was hersteld. Ik startte met het nemen van supplementen om weer op krachten te komen en zocht hulp in het alternatieve circuit. Helemaal herstellen deed ik niet en mijn energie bleef een punt van aandacht.

 

Toen een klant me een zakje biologische zadenvoeding van RAIN Soul liet proberen en vertelde wat het háár had gedaan heb ik gelijk een doos gekocht. Na een week of drie begon ik me fitter te voelen, helderder in mijn hoofd en sliep ik dieper. Op een gegeven was ik weer drie keer per week aan het hardlopen, iets wat ik jaren niet had gekund. Ik was zo blij! Na een tijd ben ik partner van RAIN geworden en hoorde nog veel meer enthousiaste verhalen van mensen. Inmiddels ben ik overtuigd geraakt dit een fantastisch product is dat op verschillende levels werkt. Het zoekt zelf de plek in je lichaam of mind waar ondersteuning het meest nodig is.

 

RAIN heeft een aantal producten ontwikkeld en twee daarvan zijn Soul en Core. Het is een prima ondersteuning op de dagelijkse voeding en ooit ontwikkeld door een team van kankerspecialisten voor patiënten om eerder te herstellen na chemo, bestraling en/of operatie. Dit lijkt te mooi om waar te zijn, maar ik heb gehoord van veel mensen met uiteenlopende dingen zoals artrose, adhd, Crohn, reuma, diabetes, moeheid, etc. dat ze veel baat hebben bij deze voeding. Dit product wordt voortdurend getest en heeft veel garanties. Ook is er een team van artsen die onderzoek doen en hun goede naam aan dit bedrijf verbonden hebben.

 

Wil je meer weten over RAIN Soul en Core, kijk dan hier. Wil je meer weten over het gebruik van het product of als je een aantal proefzakjes wilt proberen, bel of mail me op brenda@brandingdiva.nl.