Inspiratiecursus Show the world!

Doe de online cursus Facebook Linkedin voor ondernemers

Online cursus Facebook en Linkedin 

voor ondernemers die meer volgers

en meer klanten  willen

personal branding, logo ontwerp, flyer ontwerp, authenticiteit, social media, zichtbaarheid

 • Heb jij veel te bieden, maar weet je niet goed hoe je dat op social media laat zien?
 • Ben je in je hoofd bezig met ideeën, maar gebeurt er uiteindelijk niets?
 • Snap je de techniek achter Facebook niet goed?
 • Heb je het gevoel dat je teveel tijd steekt in social media zonder resultaat?
 • Realiseer je je ook dat je zonder social media moeilijk nieuwe klanten krijgt?
 • Ben je je uitstelgedrag voor social media beu?
 • Vind je het lastig om social media in je eentje vol te houden?

Maandag 1 juni 2020 start de 6-weekse online cursus Facebook en Linkedin zakelijk. Doe mee!

Wil jij ook…?

 • leren om goed online zichtbaar te worden?
 • social media effectiever leren gebruiken?
 • meteen goed van start gaan?
 • je Linkedin profiel updaten?
 • meer weten over de mogelijkheden en de techniek erachter?
 • ideeën voor wat je op Linkedin kunt zetten?
 • meer Facebook volgers en Linkedin connecties aantrekken?
 • leren hoe je interactie krijgt en de Do’s en Don’ts hierbij weten?
 • op een inspirerende manier zichtbaar zijn voor je doelgroep?

Ik noem jouw naam vaak bij mensen die nog zoekende zijn op social media. Je hebt mij echt geholpen om het op mijn eigen manier te gaan doen. En ik krijg echt heel positieve reacties! Alleen het inplannen waar jij over schreef, daar ben ik nog niet zo goed in 😉

Marlies, stylingcoach

Dan ben jij klaar om …

online zichtbaar te worden als inspiratiebron voor jouw doelgroep! 

Om (nog meer) als professional binnen jouw vakgebied te worden gezien. Je bent er klaar mee om te weinig klanten te hebben en workshops niet vol te krijgen. Je zit al een tijdje in de startblokken, maar toch blijft het rustig in je praktijk of bedrijf.

STOP! Zo kan het niet langer

Zo kan het niet langer! Je bent altijd bezig voor je bedrijf en het lijkt niet te mogen baten. Je ervaart geen rust of vrijheid, het slokt je op. Je hebt het gevoel dat mensen niet snappen waarom ze naar jou toe moeten komen. Ze reageren ook niet op je uitnodiging voor een workshop en dat frustreert. Je bent er namelijk helemaal klaar voor en hebt al veel opleidingen gedaan. Je bent toch zeker niet zelfstandig geworden om maar zo weinig te verdienen en amper vrije tijd te hebben?

Je bent er klaar mee en wilt vanaf nu online zichtbaar worden.

Maar dan wel op een ontspannen manier die bij je past.

Het verhaal van massage-therapeut Monique

Monique is massage-therapeut en heeft 6 jaar haar eigen praktijk. Ze is altijd druk met haar bedrijf en heeft het gevoel dat ze wordt opgeslokt door alles wat er gedaan moet worden. Ze heeft soms weken met maar 2 klanten en soms wel 10. Het is heel wisselend, ook qua inkomen en ze merkt dat ze de spoeling dun vindt worden. Ze krijgt weleens nieuwe cliënten via via, maar ze kan er zelf maar weinig invloed op uitoefenen.

Ze voelt dat het echt anders moet. Zo kan het niet langer. Ze heeft een Facebook pagina en zit op LinkedIn maar haar weerstand is zo groot dat ze er nauwelijks actief is. Eigenlijk weet ze ook niet wat interessant is om te delen. Toch knaagt dit aan haar, want ze ziet bij concullega’s dat zij wel lekker draaien. Het moet aan haar liggen dat ze niet goed zichtbaar is. Ze is ook altijd zo bezig met haar bedrijf, dat ze vergeet dat social media echt belangrijk zijn. Ze verlangt heel erg naar meer klanten en meer inkomen. Dat zou toch geweldig zijn. Dan kan ze nog meer mensen helpen en doen waar zij zo goed in is en waar ze van houdt.

Zo kan het ook …

Zo kan het ook zijn… Doordat jij online zichtbaar bent en mensen inspireert met jouw kennis en wijsheid, trek je ze op een ontspannen manier naar je toe. Mensen begrijpen wat jij doet en dat ze bij jou moeten zijn. Jij trekt de juiste mensen naar je praktijk. Je verdient veel meer dan wat je nu verdient en bent blij met wat je doet. Je wordt gewaardeerd om wie je bent en bent van betekenis voor mensen. Je hebt geen stress om je vaste lasten en houdt voldoende geld over voor leuke dingen. Het geeft je rust dat je snapt hoe jij mensen online kunt inspireren zonder je opdringerig of schreeuwerig te voelen. Jij zorgt voor een levendig en waardevol platform en bouwt een duurzame, online band op. En dat is heel veel waard.

Beeld je eens in dat je veel volgers krijgt? Dat jij hen zo weet te inspireren dat zij voelen dat ze bij jou moeten zijn. Zij vinden het leuk om je te volgen op social media en reageren op wat je schrijft. Die reacties zijn net cadeautjes! Je voelt je van betekenis en super happy. Hoe gaaf elke keer dat je inlogt op Facebook en een pop up ziet dat er een reactie is. Daar doe je het voor!

Hoe is het als je klanten op jou afstappen in plaats van andersom? Op het congres waar je een stand hebt gehuurd voor je praktijk, komen mensen naar JOU toe. “Ik volg je al een tijdje, zo leuk om je nu in het echt te zien”. Je wordt herkent en mensen zeggen enthousiast “Je inspireert me met je tips, ik heb er laatst nog een gedeeld op mijn tijdlijn”.

Je voelt dat je op de goede weg zit, dat je op je eigen manier zichtbaar bent. Door dat mensen leuk reageren op de vragen die je stelt, ben je super gemotiveerd om ermee door te gaan. Grappig dat je het hartstikke leuk vind: online zijn voelt allang niet meer als moeten of als eng, maar juist als leuk én nuttig. Want nu je leads en aanvragen krijgt via Facebook en Linkedin, weet je dat het werkt. Voor jou!

Heerlijk dat je nu geen geldzorgen meer hebt, je kunt alles doen waar je van droomt. Met minder moeite heb je nu méér inkomen. Zonder schuldgevoel en gedoe volg je de opleidingen die je wilt doen, wandel je vaak in de natuur en maak je gave citytrips. Ook top dat je die interieur styliste kon vragen om je praktijkruimte op te frissen. Het is echt helemaal geworden wat je ervan verwachtte en het is nu nog leuker om er klanten te ontvangen. Je prijst je gelukkig!

 

Wat ik echter nog vaak zie gebeuren is dat je …

 • een Facebook pagina aanmaakt of LinkedIn profiel hebt, maar er niets mee doet.

 • bang bent om jezelf te laten zien.

 • niet weet wat interessant is om te melden.

 • ergens dat stemmetje hoort dat zegt dat je maar beter gewoon kunt doen.

 • al overloopt door wat gedaan moet worden en geen energie over hebt FB.

 • de techniek je tegenhoudt: je snapt niet hoe alles werkt.

Kortom, je bent druk met van alles en nog wat.

Behalve met je klanten helpen, want die heb je helaas nog niet genoeg.

Ik ZIE jouw talenten, dromen en wijsheid. En vind het jammer als je je door angst om zichtbaar te zijn laat tegenhouden. Laat je inspiratie maar stromen en geef je energie door. 

 

Het kan anders. Echt!

 

Je kunt vanuit zelfvertrouwen en met plezier online zichtbaar worden, enthousiaste volgers krijgen en nieuwe klanten aantrekken. Ik ben er voor je om je vanaf de zijlijn aan te moedigen, mee te denken en mogelijkheden aan te reiken.

DE MYTHES

Er zijn volop mythes over zichtbaar worden voor je doelgroep.  Zo zijn er mensen die beweren dat als jij alles maar volgens een vast stappenplan doet en met zoveel posts per dag, dat je er dan wel komt. Dat je alom zichtbaar wordt en volgers erbij krijgt als je 3 of wel 4 keer per dag iets publiceert. Maar geloof mij, dat past niet bij jou. Dat ga je helemaal niet vol houden, al doe je nog zo je best.

Ook zweren andere experts bij Facebook adverteren, maar ook hiervoor geldt, als je net met Facebook begint, dan heeft dat weinig zin. Zelfs voor ervaren Facebook gebruikers kent adverteren nog vele geheimen en is het ondoorgrondelijk wat de resultaten van een add zijn….

Mijn aanpak onderscheidt zich doordat ik niet aan oplegde regels of gekunsteldheid doe. Ik kijk naar wie jij als mens en ondernemer bent. Wat is jouw verhaal, wat is jouw expertise, wat is jouw wijsheid? Met andere woorden, ik kijk naar jouw mogelijkheden en help je het vertrouwen in jezelf te vinden zodat je met plezier publiceert op social media. Want doordat mensen jouw posts leuk vinden, geven zij leuke reacties en krijg jij zin om door te gaan. Ik laat je graag ervaren hoe waardevol het is wat jij te delen hebt. Samen verkennen we de mogelijkheden en ik neem je aan de hand.

Mijn klanten en relaties zeggen mij vaak ‘You practise what you preach’ en dat is ook zo. Ik probeer zelf volop nieuwe dingen uit, probeer, verbeter, reik aan en geef aan anderen door wat wel en niet werkt.

Daar waar anderen je alles zelf laten uitzoeken, wijs ik jou de weg door het technische gedeelte en leg je dingen uit met duidelijke video demo’s en audio’s. Zo neem ik de technische hobbels weg en kun jij gewoon je ding doen. Zonder dat het je veel tijd kost of je frustreert. Je weet nu wat en hoe je jouw inspiraties kunt plaatsen zodanig dat je er uiteindelijk ook klanten aan overhoudt.

Wie ben ik om jou dit te leren?

personal-branding-online-zichtbaarheid

Brenda Serrée is 14 jaar zelfs​​​​​tandig ondernemer. Zij ​helpt ondernemers om zichzelf op een eigen manier te laten zien voor meer volgers, meer klanten en meer plezier.

Wat je echt van mij moet weten is dat ik iemand ben van trail and error. Ik probeer nieuwe dingen uit, ben leergierig en heb een beeld voor ogen. Ik ga door ook als iets niet meteen een succes is. Het is een continu proces van ontwikkeling, groei en verder gaan.

Daarbij heb ik heel veel ervaring opgedaan in mijn functie van communicatie-manager en persvoorlichter bij een groot museum in Amsterdam. De fijne kneepjes van het communicatievak geleerd en ervaren hoe belangrijk een goede branding is.

Ik ben ook een echt ‘juffie’. Komt mijn eerstegraads lesbevoegdheid Italiaans toch nog van pas 🙂 Ik doe anderen graag voor hoe iets werkt, ben praktisch en doelgericht. Ik blijf mezelf altijd ontwikkelen en doe opleidingen op gebied van spiritualiteit, marketing-communicatie en gezondheid.

Ik motiveer anderen graag om hun eigen wijsheid de ruimte te geven. Waarom zou je niet delen wat jij hebt geleerd of meegemaakt? Ik wil juist jouw persoonlijke kant zien, niemand zit te wachten op kennis alleen. Ik draag dit zelf ook uit door, naast vakinhoudelijke kennis, persoonlijke verhalen te delen met mijn nieuwsbrief abonnees en op social media platformen.

Succes op social media versterkt bovendien je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn.

Mijn klanten omschrijven mij als verbinder, fijngevoelig, inspirerend, veelzijdig, doelgericht, hands-on en enthousiast.

 

Het resultaat na 6 weken online inspiratiecursus:

 • je weet hoe je meer volgers en connecties krijgt
 • je kent verschillende manieren om online zichtbaar te zijn
 • je durft meer jezelf als persoon te laten zien
 • je voelt je van betekenis en hebt zelfvertrouwen
 • je weet hoe je online gaat én jouw energie hoog houdt
 • je hebt een duidelijk kader voor jezelf waarbinnen je publiceert
 • je weet hoe je waardevolle likes en reacties krijgt op Facebook
 • je hebt ideeën én zin om anderen te inspireren
 • je hebt je gratis weggever bedacht en misschien ook al gemaakt
 • je weet hoe je zelf mooie omslagfoto’s met tekst kunt ontwerpen
 • je hebt je Linkedin profiel verbeterd zodat hij eruit springt
 • je snapt de techniek achter Facebook
 • je zakelijke Facebook pagina heeft een professionele uitstraling
 • je hebt jouw social media plan

 

Zij deden de online cursus:

Wendy van den Berg /Quentext

Meedoen aan de online cursus ‘Zichtbaar worden voor je doelgroep’ doet echt iets met me… Het delen van mijn verhaal in deze mooie groep heeft me de power en het zelfvertrouwen gegeven deze week eindelijk mijn nieuwsbrief te versturen. Een nieuwsbrief waarin ik mezelf laat zien en wat ik wil betekenen voor anderen op mijn vakgebied. Mede dankzij de bemoedigende reacties uit deze groep, heb ik al heel wat drempels genomen!

DE MODULES. Dit ontdek jij in deze cursus…

MODULE 1: Belemmerende gedachten 

Allereerst maak je online kennis met de andere deelnemers; bevlogen ondernemers en coaches zoals jij die ook zichtbaar willen worden op social media. Je gaat niet alleen kennismaken in de geheime Facebook; je zult er ook je belemmerende gedachten om zichtbaar te worden delen. Welke angsten en remmende gedachten heb je en wat doe je ermee? “Ik voel dat ik in het licht moet staan, maar ik durf niet! Wie ben ik nou, ik heb het gevoel dat er zoveel meer in me zit maar ik houd mezelf zo klein door deze gedachte.” Dit is ook de week waarin we inventariseren hoeveel volgers je nu hebt, je beginstand. 

MODULE 2: De juiste mindset

In deze week krijg je praktische video demo’s voor Facebook én ga je aan de slag om de juiste mindset voor je online zichtbaarheid te krijgen.

MODULE 3: Snelcursus zakelijk Facebook en Linkedin

Je weet dat er een belangrijke rol is weggelegd voor Facebook. Je leert deze week handiger te worden in Facebook/Linkedin en oefent met de verrassende mogelijkheden die deze social media kanalen je bieden.

MODULE 4: Inspiratiebronnen

Centraal staat wie jou inspireren en intrigeren. En hoe krijg je interactie op je Facebook pagina? Je oefent met diverse manieren om te inspireren, nu ben jij de inspiratiebron. 

 

MODULE 5: Jouw wijsheid

Je kijkt naar jouw kennis, kunde en wijsheid zodat je voortaan een kader hebt voor je social media. Je krijgt inspiratie en zin om je wijsheid te delen, let maar op! Er staat nu een andere leuke opdracht op het programma, een tikje uit je comfortzone maar volgens vorige deelnemers goud waard.

 

MODULE 6: Je online doelen halen

Je kijkt terug op wat je hebt gedaan en geleerd de afgelopen 6 weken. Je gaat hardop je social media doelen uitspreken in de groep. Laatste oefenfase en ontdekken van je rode social media draad.

 

Dit zijn de super gave bonussen

BONUS #1

1 individuele coachcall tijdens de duur van de cursuster waarde van 75 euro! Waar sta je, waar loop je vast en inspiratie opdoen!

BONUS #2

Met  unieke bijdrage van Maartje Koper, dé #1 inspirator over de Wet van Aantrekking en geldmindset.

Met unieke bijdrage​​​​​ van mindset expert Maartje Koper.

BONUS #3

Toegang tot de besloten Facebook groep waar je oefent en feedback krijgt.

BONUS #4

Onbeperkt vragen stellen via de mail en in de Facebook groep.

De investering

Boek nu met tijdelijk VOORDEEL voor slechts ​97 euro (ipv 397) inclusief alle BONUSSEN. Zet de juiste stappen om op social media zichtbaar te worden. De cursus start op maandag 1 juni 2020. Boek NU.  Excl btw

Vragen? Dit zijn mijn antwoorden …

Waarom zou ik meedoen?

Je doet mee omdat je zichtbaar wilt worden voor je doelgroep en social media beter wilt leren gebruiken. Op dit moment merk je dat je niet voldoende volgers hebt en ook niet genoeg klanten om van te kunnen leven. Het lukt je niet om zoveel nieuwe mensen naar je praktijk of je bedrijf aan te  trekken zodat je een fijn inkomen hebt en toch vanuit ontspanning kunt werken. Ik ga je meenemen hoe jij op een inspirerende manier zichtbaar kunt worden en laat je de techniek achter Facebook zien, zodat jij gaat oefenen en vanuit zelfvertrouwen en met plezier aan je online zichtbaarheid gaat worden. Zodat je je naamsbekendheid vergroot en meer potentiële klanten bereikt.

Waarom moet ik deze cursus bij jou doen en niet bij een ander?

Ten eerste is er geen enkele andere online inspiratiecursus over dit onderwerp. Ten tweede doe ik het geheel op mijn eigen, unieke manier. Het is heel bijzonder hoe deze cursus is ontstaan, wat de vorige deelnemers hebben ervaren en hoe het hen in hun kracht heeft gezet. Ik ben zo enthousiast over social media en over inspireren vanuit je eigenheid, dat er geen enkele vergelijkbare cursus bestaat. Daarbij ben ik echt een doorgewinterde professional die al 14 jaar zelfstandig onderneemt en daarvan goed kan leven. Ik weet dat wat je aandacht geeft, dat groeit. Dit geldt zeker voor je bekendheid op social media.

Wanneer en hoe ontvang ik de opdrachten?

Je ontvangt de afwisselende opdrachten per mail. Ongeveer 3 per week. Soms is het een audio, soms een video, dan weer een geschreven tekst die ik doorkrijg of juist een praktische video demo over het aanmaken van een Facebook evenement. Je hebt een paar dagen tijd om de opdrachten te maken. Ik houd je graag bij de les 🙂 zodat je echt stappen gaat zetten.

Ik weet echt niet waarover ik kan bloggen.

Maak je geen zorgen. Precies daarom is deze online inspiratiecursus. Na afloop weet je juist precies wat bijzonder is aan jou en hoe je jouw kennis op een inspirerende manier kunt delen op social media. Het komt goed!

Wanneer moet ik niet meedoen aan deze cursus?

Je moet niet meedoen met deze cursus als je denkt dat je klanten je wel vanzelf vinden. Als je denkt dat je mensen eerst de hand moet schudden voordat je bevriend kunt zijn online. Als je denkt dat je gewoon echt helemaal geen tijd kunt vrijmaken de komende 6 weken. Zodat je kunt oefenen met inspireren. Je moet ook niet meedoen als je verwacht dat ik een stappenplan voor je heb en dat als je die maar volgt, dat het dan lukt. Het is echt een cursus ter inspiratie om jou te laten zien hoe het kan. Om jou te laten ervaren hoe het voor jou kan werken. Het is trial and error.

Hoeveel tijd besteed ik per week aan de cursus?

​Je besteedt ongeveer een anderhalf uur per week aan het maken van de opdrachten. Daarnaast oefen je om je nieuwe inzichten te integreren in dagelijkse online promotie van je bedrijf of praktijk.

{2020} | Ontwerp & copyright www.brandingdiva.nl