SNELCURSUS FACEBOOK EN LINKEDIN
Meer volgers en nieuwe klanten met zakelijk Facebook en Linkedin


De snelcursus Facebook en Linkedin is speciaal voor jou als:

 •  je veel te bieden hebt, maar niet goed weet hoe je dat op social media laat zien
 • je uren in je hoofd bezig bent met ideeën, maar er uiteindelijk niets gebeurt
 • je de techniek achter Facebook niet goed snapt
 • je het steeds uitstelt om je Linkedin profiel te updaten
 • je je realiseert dat je zonder social media niet genoeg klanten hebt
 • je jouw uitstelgedrag voor social media beu bent


Wil jij …?

 • eindelijk werk maken van een goed Linkedin profiel?
 • social media beter leren gebruiken?
 • op Facebook een goede mix van tips, inspiratie en persoonlijke berichten?
 • ideeën voor wat je op Linkedin profiel kunt zetten?
 • je Linkedin profiel eruit laten springen met pakkende profielomschrijving?
 • meer Facebook volgers en LinkedIn connecties aantrekken?
 • leren hoe je interactie krijgt, de do's en don'ts hierbij weten?

Doe dan mee met de snelcursus Facebook en Linkedin...

om online zichtbaar te worden voor jouw doelgroep! Om (nog meer) als professional binnen jouw vakgebied te worden gezien. Om Linkedin en Facebook zakelijk goed in te zetten.SNELCURSUS FACEBOOK EN LINKEDIN

Beeld je eens in dat je door de snelcursus Facebook en Linkedin veel volgers krijgt? Dat jij hen zo weet te inspireren dat zij voelen dat ze bij jou moeten zijn. Zij vinden het leuk om je te volgen op social media en reageren op wat je schrijft. Die reacties zijn net cadeautjes! Je voelt je van betekenis, vol passie en super happy. Hoe gaaf elke keer dat je inlogt op Facebook en een pop up ziet dat er een reactie is. Daar doe je het voor!


Je voelt dat je op de goede weg zit, dat je op je eigen manier zichtbaar bent. Door dat mensen leuk reageren op de vragen die je stelt, ben je super gemotiveerd om ermee door te gaan. Grappig dat je het hartstikke leuk vind: online zijn voelt allang niet meer als moeten of als eng, maar juist als leuk én nuttig. Want nu je leads en aanvragen krijgt via Facebook en Linkedin, weet je dat het werkt. Voor jou!


De cursus Facebook en Linkedin is voor jou als ondernemer, coach of interimmer als je:

 1. een Facebook pagina of een LinkedIn profiel hebt, maar er niets mee doet.
 2. geen idee hebt wat interessant is om te melden. 
 3. ergens dat stemmetje hoort dat zegt dat je maar beter gewoon kunt doen.
 4. al overloopt door wat gedaan moet worden en geen energie over hebt. 
 5. de techniek je tegenhoudt: social media zijn hartstikke technisch en je snapt niet hoe alles werkt. Het legt je lam en je stelt het uit om erin te duiken. 
personal-branding-online-zichtbaarheid


Brenda Serrée is 14 jaar zelfstandig ondernemer. Zij helpt ondernemers om zichzelf op een eigen manier te laten zien. Meer volgers, meer klanten en meer plezier.

Hoi, ik ben Brenda Serrée van Branding Diva. Ik ben 14 jaar zelfstandig ondernemer en help ondernemers om zichzelf op een eigen manier te laten zien. Wat je echt van mij moet weten is dat ik iemand ben van trial and error. Ik probeer nieuwe dingen uit, ben leergierig en heb een beeld voor ogen. Ik ga door ook als iets niet meteen een succes is. Het is een continu proces van ontwikkeling, groei en verder gaan.


Daarbij heb ik veel ervaring opgedaan in mijn functie van communicatie-manager en persvoorlichter bij een groot museum in Amsterdam. Daar heb ik de fijne kneepjes van het communicatievak geleerd en ervaren hoe belangrijk een goede branding is.


Ik ben ook een echt ‘juffie’. Komt mijn eerstegraads lesbevoegdheid Italiaans toch nog van pas :-) Ik doe anderen graag voor hoe iets werkt, ben praktisch en doelgericht. Ik blijf mezelf altijd ontwikkelen en doe opleidingen op gebied van spiritualiteit, marketing-communicatie en gezondheid.


Ik motiveer je graag graag om jouw eigen wijsheid en verhaal de ruimte te geven die zij verdienen. Waarom zou je niet delen wat jij hebt geleerd of meegemaakt, waarom zou je je inhouden? Het wil naar buiten en verteld worden. Mensen willen júist jouw oorspronkelijkheid zien, niemand zit te wachten op kennisexperts alleen. Ik draag dit zelf ook uit door - naast vakinhoudelijke kennis - persoonlijke verhalen te delen met mijn nieuwsbrief abonnees en op social media platformen.


Succes op social media versterkt bovendien je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn.


Mijn klanten omschrijven mij als verbinder, fijngevoelig, inspirerend, veelzijdig, doelgericht, outgoing, hands-on en enthousiast.
Je doet de live snelcursus Facebook en Linkedin en dit is het resultaat:

 • je weet hoe je meer volgers en connecties krijgt
 • je weet hoe je waardevolle likes en reacties krijgt op Facebook
 • je hebt ideeën én zin om anderen te inspireren
 • je weet hoe je zelf mooie omslagfoto's met tekst kunt ontwerpen
 • je hebt je Linkedin profiel verbeterd zodat hij eruit springt
 • je snapt de techniek achter Facebook
 • je zakelijke Facebook pagina heeft een professionele uitstraling
Zij deden de snelcursus en zeggen...

Martin Breed/interimmanager

Twee weken geleden hebben we LinkedIn aangepast. Ik weet niet wat er allemaal gebeurt, en het zal wel toeval zijn maar vorige week kreeg ik de meest uitdagende en interessante aanbiedingen voor interim opdrachten. De zin die we hebben gemaakt dat ik een senior interimmanager ben en als tweede man beleving en structuur breng, is door alle opdrachtgevers genoemd in de gesprekken.


Dorine van de Wind/ journalist WYYS

De Snelcursus Facebook en Linkedin van Branding Diva is zeer praktisch en inspirerend. Diezelfde ochtend hadden we een prachtige Facebook Fanpage en genoeg inspiratie om daarna berichten erop te zetten. Ook wat op Linkedin staat, klopt nu helemaal. Leuk dat we meteen aan de slag gingen en zo snel resultaat hadden. De pagina doet het dankzij Brenda's hulp erg goed!

Mary Beumer/acupunctuur MeerTCM

Brenda is een enthousiaste dame die zeer kundig is op het gebied van social media. Ze heeft mij goed op weg geholpen met de finetuning van mijn Facebook en Linkedin pagina om mijn praktijk meer bekendheid te geven bij een groter publiek. Met goede, concrete tips en directe actie zijn de pagina’s up to date gemaakt. 


De investering

SPECIAAL AANBOD
Je betaalt nu slechts 97 ipv 197 euro exclusief btw. Boek NU en zet de juiste stappen om je Facebook en Linkedin eigen te maken.


DETAILS

Waarom zou ik meedoen?

Je doet mee omdat je zichtbaar wilt worden voor je doelgroep en social media beter wilt leren gebruiken. Je loopt nu klanten en inkomen mis. Doodzonde.

Ook sta je ervoor open om nieuw terrein te verkennen en uit je comfortzone te stappen. Tijd voor groei met social media!


Waarom zou ik investeren in social media?

Je moet investeren in dit soort trainingen, anders gaat het gewoon geen rol spelen in je leven. Je moet je energie en je tijd en je geld en je aandacht richten op dit soort dingen want het wordt niet vanzelf onderdeel van je werkdag.


check-circle-o

Wanneer en waar is de training?

Op woensdag 3 oktober óf op 21 november van 10 -13 uur in Amsterdam. De details ontvang je per mail na aanmelding. 

check-circle-o
14
Dagen
11
Uren
50
Minuten
49
Seconden

{2018} | Ontwerp & copyright www.brandingdiva.nl