Wil je  online zichtbaar worden 
en nieuwe klanten aantrekken?Hoi veelzijdige ondernemer/onderneemster,


 • Heb jij veel te bieden, maar weet je niet goed hoe je dat op social media laat zien?
 • Lukt het je niet goed om 'je ding' in de wereld te zetten?
 • Snap je niets van de techniek achter Facebook?
 • Realiseer je je dat je zonder social media niet genoeg klanten hebt?
 • Voel je weerstand om op Facebook rond te hangen? 
 • Knaagt het dat anderen om je heen succes behalen en genoeg klanten hebben? 
 • Ben je jouw uitstelgedrag en angst voor social media beu?  

Wil jij …?


 • leren om goed online zichtbaar te worden?
 • meteen goed van start?
 • een hechte band opbouwen met je doelgroep?
 • meer Facebook volgers en LinkedIn connecties aantrekken?
 • nieuwe klanten aantrekken en meer inkomen?
Dan ben jij klaar om ...


online zichtbaar te worden als inspiratiebron voor jouw doelgroep! Om als  professional binnen jouw vakgebied te worden gezien. Je bent er klaar mee om te weinig klanten te hebben en workshops niet vol te krijgen. 


STOP! Zo kan het niet langer

Zo kan het niet langer! Je bent altijd bezig voor je bedrijf en het lijkt niet te mogen baten. Je ervaart geen rust of vrijheid, het slokt je op. Je hebt het gevoel dat mensen niet snappen waarom ze naar jou toe moeten komen. Ze reageren ook niet op je uitnodiging voor een workshop en voelt je gefrustreerd. Je bent er namelijk helemaal klaar voor en hebt al veel opleidingen gedaan. Je bent toch zeker niet zelfstandig geworden om maar zo weinig te verdienen en zo weinig vrije tijd te hebben? 

Je bent er klaar mee en wilt vanaf nu online zichtbaar worden. Maar dan wel op een ontspannen manier die bij je past.
                      Het verhaal van massage-therapeut Monique                      


Monique is massage-therapeut en heeft 6 jaar haar eigen praktijk. Ze is altijd druk met haar bedrijf en heeft het gevoel dat ze wordt opgeslokt door alles wat er gedaan moet worden. Ze heeft soms weken met maar 2 klanten en soms wel 10. Het is heel wisselend, ook qua inkomen en ze merkt dat ze de spoeling dun vindt worden. Ze krijgt weleens nieuwe cliënten via via, maar ze kan er zelf maar weinig invloed op uitoefenen.

Ze voelt dat het echt anders moet. Zo kan het niet langer. Ze heeft een Facebook pagina en zit op LinkedIn maar haar weerstand is zo groot dat ze er nauwelijks actief is. Eigenlijk weet ze ook niet wat interessant is om te delen. Toch knaagt dit aan haar, want ze ziet bij concullega’s dat zij wel lekker draaien. Het moet aan haar liggen dat ze niet goed zichtbaar is. Ze is ook altijd zo bezig met haar bedrijf, dat ze vergeet dat social media echt belangrijk zijn. Ze verlangt heel erg naar meer klanten en meer inkomen. Dat zou toch geweldig zijn. Dan kan ze nog meer mensen helpen en doen waar zij zo goed in is en waar ze van houdt. 


Zo kan het ook ...

Zo kan het ook zijn… Doordat jij online zichtbaar bent en mensen inspireert met jouw kennis en wijsheid, trek je ze op een ontspannen manier naar je toe. Mensen begrijpen wat jij doet en dat ze bij jou moeten zijn in plaats van bij die ander. Jij trekt net als je concullega’s de juiste mensen naar je praktijk. 

Je verdient het driedubbele van wat je nu verdiend en voelt je super happy met wat je doet. Dat je dit werk mag doen en dan ook nog zo goed kunt verdienen. Je wordt gewaardeerd om wie je bent en bent van betekenis voor veel mensen. Je hebt geen stress meer om je vaste lasten en houdt voldoende geld over voor leuke dingen. Het geeft je rust dat je snapt hoe jij mensen kunt inspireren zonder je opdringerig of schreeuwerig te voelen.

Beeld je eens in dat je veel volgers krijgt? Dat jij hen zo weet te inspireren dat zij voelen dat ze bij jou moeten zijn. Zij vinden het leuk om je te volgen op social media en reageren op wat je schrijft. Die reacties zijn net cadeautjes! Je voelt je van betekenis en super happy. Hoe gaaf elke keer dat je inlogt op Facebook en een pop up ziet dat er een reactie is. Daar doe je het voor!


Hoe is het als je klanten op jou afstappen in plaats van andersom? Op het congres waar je een stand hebt gehuurd voor je praktijk, komen mensen naar JOU toe. “Ik volg je al een tijdje, zo leuk om je nu in het echt te zien”. Je wordt herkent en mensen zeggen enthousiast “Je inspireert me met je tips, ik heb er laatst nog een gedeeld op mijn tijdlijn”.


Je voelt dat je op de goede weg zit, dat je op je eigen manier zichtbaar bent. Door dat mensen leuk reageren op de vragen die je stelt, ben je super gemotiveerd om ermee door te gaan. Grappig dat je het hartstikke leuk vind: online zijn voelt allang niet meer als moeten of als eng, maar juist als leuk én nuttig. Want nu je leads en aanvragen krijgt via Facebook en Linkedin, weet je dat het werkt. Voor jou!


Heerlijk dat je nu geen geldzorgen meer hebt, je kunt alles doen waar je van droomt. Met minder moeite heb je nu méér inkomen. Zonder schuldgevoel en gedoe volg je de opleidingen die je wilt doen, wandel je vaak in de natuur en maak je gave citytrips. Ook top dat je die interieur styliste kon vragen om je praktijkruimte op te frissen. Het is echt helemaal geworden wat je ervan verwachtte en het is nu nog leuker om er klanten te ontvangen. Je prijst je gelukkig!Wat ik echter nog vaak zie gebeuren is dat je ...

 1. een Facebook pagina aanmaakt of een LinkedIn profiel hebt, maar er niets mee doet.
 2. bang bent om je te laten zien. 
 3. geen idee hebt wat interessant is om te melden. 
 4. ergens dat stemmetje hoort dat zegt dat je maar beter gewoon kunt doen.
 5. al overloopt door wat gedaan moet worden en geen energie over hebt voor Facebook. 
 6. de techniek je tegenhoudt: social media zijn hartstikke technisch en je snapt niet hoe alles werkt. Het legt je lam en je stelt het uit om erin te duiken. 

Kortom, je bent druk met van alles en nog wat. Behalve met je klanten helpen, want die heb je helaas nog niet genoeg. 

Uitstelgedrag komt vaak voort uit ons perfectionisme. Auteur Elizabeth Gilbert zegt daar het volgende over in het inspirerende boek 'Big Magic'.


"Perfectionisme is gewoon angst op hoge hakken en met een nertsjas aan, die net doet alsof hij elegant is, maar in werkelijkheid gewoon doodsbang is.' [...] 'Op een gegeven moment moet je je werk echt afmaken en het als zodanig de wereld insturen, al was het maar omdat je dan verder kunt gaan en opgewekt en vastberaden andere dingen kunt gaan maken."


- Elizabeth Gilbert


Deepak Chopra, Maartje Koper, Susan Smit, Elizabeth Gilbert, Gabrielle Bernstein: allemaal mannen en vrouwen die ook de drempel over moesten. Om zichzelf zichtbaar te maken voor de buitenwereld. Inmiddels inspireren zij vele duizenden mensen met hun boeken, blogs en lezingen.

Zij zijn zichzelf, authentiek, publiceren vaak, vragen de prijzen die bij hen passen en doen prachtig werk waarmee zij de wereld een stukje beter maken.


cursus-online-zichtbaar-worden
Ik ZIE jouw talenten, dromen en wijsheid. En vind het jammer dat je je door angst laat tegenhouden om zichtbaar te worden. 


Het kan anders. Echt!


Je kunt vanuit zelfvertrouwen en met plezier online zichtbaar worden, enthousiaste volgers krijgen en nieuwe klanten aantrekken.


DE MYTHES

Er zijn volop mythes over zichtbaar worden voor je doelgroep.  Zo zijn er mensen die beweren dat als jij alles maar volgens een vast stappenplan doet en met zoveel posts per dag, dat je er dan wel komt. Dat je alom zichtbaar wordt en volgers erbij krijgt als je 3 of wel 4 keer per dag iets publiceert. Maar geloof mij, dat past helemaal niet bij jou. Dat ga je helemaal niet vol houden. 

Ook zweren andere experts bij Facebook adverteren, maar ook hiervoor geldt, als je net met Facebook begint, dan heeft dat weinig zin.

Mijn aanpak onderscheid zich doordat ik niet aan oplegde regels of gekunsteldheid doe. Ik kijk naar wie jij als mens en ondernemer bent. Wat is jouw verhaal, wat is jouw expertise, wat is jouw wijsheid? Met andere woorden, ik kijk naar jouw mogelijkheden en help je het vertrouwen in jezelf te vinden zodat je met plezier publiceert op social media. Want doordat mensen jouw posts leuk vinden, geven zij leuke reacties en krijg jij zin om door te gaan. Ik laat je graag ervaren hoe waardevol het is wat jij te delen hebt. Samen verkennen we de mogelijkheden en ik neem je aan de hand.

Mijn klanten en relaties zeggen mij vaak ‘You practise what you preach’ en dat is ook zo. Ik probeer zelf volop nieuwe dingen uit, probeer, verbeter, reik aan en geef aan anderen door wat wel en niet werkt in hun geval.

Daar waar anderen je alles zelf laten uitzoeken, wijs ik jou de weg door het technische gedeelte en leg je dingen uit met duidelijke video demo’s en audio’s. Zo neem ik de hobbels weg en kun jij gewoon je ding doen. Zonder dat het je veel tijd kost of je frustreert. Je weet nu wat en hoe je jouw inspiraties kunt plaatsen zodanig dat je er uiteindelijk ook klanten aan overhoudt.


Wie ben ik om jou dit te leren?

personal-branding-online-zichtbaarheid

Brenda Serrée is 13 jaar zelfstandig ondernemer. Zij helpt ondernemers om zichzelf op een eigen manier te laten zien. Meer volgers, meer klanten en meer plezier.

Wat je echt van mij moet weten is dat ik iemand ben van trail and error. Ik probeer nieuwe dingen uit, ben leergierig en heb een beeld voor ogen. Ik ga door ook als iets niet meteen een succes is. Het is een continu proces van ontwikkeling, groei en verder gaan.


Daarbij heb ik heel veel ervaring opgedaan in mijn functie van communicatie-manager en persvoorlichter bij een groot museum in Amsterdam. De fijne kneepjes van het communicatievak geleerd en ervaren hoe belangrijk een goede branding is.


Ik ben ook een echt ‘juffie’. Komt mijn eerstegraads lesbevoegdheid Italiaans toch nog van pas :-) Ik doe anderen graag voor hoe iets werkt, ben praktisch en doelgericht. Ik blijf mezelf altijd ontwikkelen en doe opleidingen op gebied van spiritualiteit, marketing-communicatie en gezondheid.


Ik motiveer anderen graag om hun eigen wijsheid de ruimte te geven. Waarom zou je niet delen wat jij hebt geleerd of meegemaakt? Ik wil juist jouw persoonlijke kant zien, niemand zit te wachten op kennis alleen. Ik draag dit zelf ook uit door, naast vakinhoudelijke kennis, persoonlijke verhalen te delen met mijn abonnees en op platformen als Vrouw & Passie.


Succes op social media versterkt bovendien je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn.


Mijn klanten omschrijven mij als verbindend, inspirerend, stijlvol, doelgericht, kleurrijk en sprankelend.


Je doet de online inspiratiecursus en dit is het resultaat:

Je doet 6 weken de online inspiratiecursus en dit is het resultaat:

 • je weet hoe je meer volgers en connecties krijgt
 • je kent manieren om online zichtbaar te zijn
 • je voelt je van betekenis en hebt zelfvertrouwen
 • je weet hoe je jouw energie hoog houdt én online gaat
 • je hebt een duidelijk kader voor jezelf waarbinnen je publiceert
 • je weet hoe je waardevolle likes en reacties krijgt op Facebook
 • je hebt ideeën én zin om anderen te inspireren
 • je weet waar je mooie foto’s en quotes vandaan haalt
 • je snapt de techniek achter Facebook
 • je zakelijke Facebook pagina heeft een professionele uitstraling
Deze ondernemers deden de inspiratiecursus...

quote-right

Wendy van den Berg /Quentext

Meedoen aan de online training 'Jij als inspiratiebon' doet echt iets met me... Het delen van mijn verhaal in deze mooie groep heeft me de power en het zelfvertrouwen gegeven deze week eindelijk mijn nieuwsbrief te versturen. Een nieuwsbrief waarin ik mezelf laat zien en wat ik wil betekenen voor anderen op mijn vakgebied. Mede dankzij de bemoedigende reacties uit deze groep, heb ik al heel wat drempels genomen!

Jolanda Heusinkveld /Nieuwe Vrolijkheid

“Het heeft echt voor beweging gezorgd in mijn bewustzijn dat ík de inspiratiebron kan zijn. Ik vond de opdrachten prettig, en daarnaast ook het persoonlijk contact via mail en telefoon. Dit maakt een online training een stuk minder 'afstandelijk' en heel waardevol. Ik ben ondernemender geworden en heb ook mijn gratis weggever tijdens de cursus ontwikkeld. Hij staat al op mijn site, met opt-in!”
DE MODULES. Dit ga jij ontdekken in deze cursus...

MODULE 1: Belemmerende gedachten 

Allereerst maak je kennis maken met de andere deelnemers; bevlogen ondernemers en coaches zoals jij die ook zichtbaar willen worden op social media. Je gaat niet alleen online kennismaken in de geheime Facebook; je zult er ook je belemmerende gedachten om zichtbaar te worden delen. Welke angsten en remmende gedachten heb je en wat doe je ermee? “Ik voel dat ik in het licht moet staan, maar ik durf niet! Wie ben ik nou, ik heb het gevoel dat er zoveel meer in me zit maar ik houd mezelf zo klein door deze gedachte.” Dit is ook de week waarin we inventariseren hoeveel volgers je nu hebt, je beginstand. 


MODULE 2: De beste mindset

In deze week krijg je praktische video demo’s voor Facebook én ga je aan de slag om de juiste mindset voor je online zichtbaarheid te krijgen.


MODULE 3: Inspiratiebronnen

Centraal staat wie jou inspireren en intrigeren. En hoe krijg je interactie op je Facebook pagina? Je oefent met diverse manieren om te inspireren, nu ben jij de inspiratiebron. 


MODULE 4: Jouw wijsheid

Je kijkt naar jouw kennis, kunde en wijsheid zodat je voortaan een kader hebt voor je social media. Je krijgt inspiratie en zin om je wijsheid te delen, let maar op! Er staat nu een andere leuke opdracht op het programma, een tikje uit je comfortzone maar volgens vorige deelnemers goud waard.


MODULE 5: Snelcursus zakelijk Facebook

Je weet dat er een belangrijke rol is weggelegd voor Facebook. Je leert deze week handiger te worden in Facebook en oefent met de verrassende mogelijkheden die Facebook je biedt.


MODULE 6: Je online doelen

Je kijkt terug op wat je hebt gedaan en geleerd de afgelopen 6 weken. Je gaat hardop je social media doelen uitspreken in de groep. Laatste oefeningen.

Module #1

Belemmerende gedachten

Module #2

Juiste mindset

module #3

Inspiratiebronnen

Module #4

Kennis,

kunde & wijsheid

module #5

Snelcursus

zakelijk Facebook

module#6

Online doelen


Dit zijn de super gave bonussen...

BONUS #1

Online training (webinar)
op donderdag 22 maart 2018 om 09.30 - 12.00 uur uur
over Facebook tips en tools voor zichtbaarheid. 

BONUS #2

2 individuele coachcalls tijdens de duur van de cursus
ter waarde van 100 euro!

BONUS #3

Met  unieke bijdrage van Maartje Koper, dé #1 inspirator over
de Wet van Aantrekking en geldmindset.

Met unieke bijdrage van geldmindset expert Maartje Koper.

BONUS #4

Toegang tot de besloten Facebook groep waar je oefent en feedback krijgt.

BONUS #5

Onbeperkt vragen stellen via de mail en in de Facebook groep.


De investering

Je betaalt slechts 497 euro exlusief btw inclusief de bonussen. Normaal 797 euro. Boek NU en zet stappen om op social media zichtbaar te worden.


Vragen? Dit zijn mijn antwoorden ...

check-circle-o

Waarom zou ik meedoen?

Je doet mee omdat je zichtbaar wilt worden voor je doelgroep. Op dit moment merk je dat je niet voldoende volgers hebt en ook niet genoeg klanten om van te kunnen leven. Het lukt je niet om zoveel nieuwe mensen naar je praktijk of je bedrijf aan te  trekken zodat je een fijn inkomen hebt en toch vanuit ontspanning kunt werken. Ik ga je meenemen hoe jij op een inspirerende manier zichtbaar kunt worden en laat je de techniek achter Facebook zien, zodat jij gaat oefenen en vanuit zelfvertrouwen en met plezier aan je online zichtbaarheid gaat worden. Zodat je je naamsbekendheid vergroot en meer potentiële klanten bereikt.

check-circle-o

Waarom moet ik deze cursus bij jou doen en niet bij een ander?

Ten eerste is er geen enkele andere online inspiratiecursus over dit onderwerp. Ten tweede doe ik het geheel op mijn eigen, unieke manier. Het is heel bijzonder hoe deze cursus is ontstaan, wat de vorige deelnemers hebben ervaren en hoe het hen in hun kracht heeft gezet. Ik ben zo enthousiast over social media en over inspireren vanuit je eigenheid, dat er geen enkele vergelijkbare cursus bestaat. Daarbij ben ik echt een doorgewinterde professional die al 14 jaar zelfstandig onderneemt en daarvan goed kan leven. Ik weet dat wat je aandacht geeft, dat groeit. Dit geldt zeker voor je bekendheid op social media.

check-circle-o

Wanneer en hoe ontvang ik de opdrachten?

Je ontvangt de afwisselende opdrachten per mail. Ongeveer 3 per week. Soms is het een audio, soms een video, dan weer een geschreven tekst die ik doorkrijg of juist een praktische video demo over het aanmaken van een Facebook evenement. Je hebt een paar dagen tijd om de opdrachten te maken. Ik houd je graag bij de les :-) zodat je echt stappen gaat zetten. 


check-circle-o

Ik weet echt niet waarover ik kan bloggen.

Maak je geen zorgen. Precies daarom is deze online inspiratiecursus. Na afloop weet je juist precies wat bijzonder is aan jou en hoe je jouw kennis op een inspirerende manier kunt delen op social media. Het komt goed!

check-circle-o

Wanneer moet ik niet meedoen aan deze cursus?

Je moet niet meedoen met deze cursus als je denkt dat je klanten je wel vanzelf vinden. Als je denkt dat je mensen eerst de hand moet schudden voordat je bevriend kunt zijn online. Als je denkt dat je gewoon echt helemaal geen tijd kunt vrijmaken de komende 6 weken. Zodat je kunt oefenen met inspireren. Je moet ook niet meedoen als je verwacht dat ik een stappenplan voor je heb en dat als je die maar volgt, dat het dan lukt. Het is echt een cursus ter inspiratie om jou te laten zien hoe het kan. Om jou te laten ervaren hoe het voor jou kan werken. Het is trial and error

check-circle-o

Hoeveel tijd besteed ik per week aan de cursus?

Je besteedt ongeveer een anderhalf uur per week aan het maken van de opdrachten. Daarnaast oefen je om je nieuwe inzichten te integreren in dagelijkse online promotie van je bedrijf of praktijk.
Online-zichtbaar-worden

Beslis NU! En wees 1 van de eerste vijf aanmelders.
Ontvang het boek Big Magic van Elizabeth Gilbert cadeau.

59
Days
01
Hours
21
Minutes
13
Seconds

{2018} | Ontwerp & copyright www.brandingdiva.nl


FACEBOOK1k
FACEBOOK
LINKEDIN2k
YOUTUBE100
YOUTUBE