Personal branding advies

voor ondernemers en coaches met ambitie

Past je logo niet meer bij wat je nu doet? Vind je het moeilijk om de juiste klanten aan te trekken? Weet je niet wat jou nu precies onderscheidt van anderen? Ben je toe aan een professionele uitstraling op social media en je website?

Laten we samen kijken naar wat je nu laat zien en een concreet actieplan maken voor je blogs, website, drukwerk en social media profielen. Wat ontbreekt nog om een goede klantenstroom op gang te krijgen en jezelf met een stijlvolle en authentieke branding neer te zetten?

Ik ben pas tevreden als jij na afloop van je personal branding adviesgesprek weer met enthousiasme en focus naar buiten gaat treden op een manier die goed voor je voelt en succesvol is. We bespreken dan in een individueel gesprek welke mogelijkheden ik zie voor jouw bedrijfsuitstraling en je online zichtbaarheid, zodat je uitingen een geheel vormen, je presentatie op stijlvol en aantrekkelijk is en je de juiste klanten sneller aantrekt.

We brainstormen en nemen concrete actie om 

  • jouw personal branding plan te maken
  • een persoonlijke en professionele bedrijfsuitstraling te creëren
  • een slogan of nieuwe bedrijfsnaam verzinnen
  • goede video- en/of blogonderwerpen te bedenken
  • je social media profielen pimpen
  • Mailchimp, Linkedin of Facebook zakelijk leren gebruiken (praktische implementatie sessie)


Na een personal branding adviesgesprek heb je helderheid, hernieuwde energie en ben je vol zelfvertrouwen. Je krijgt meer plezier in je presentatie en voelt dat het nu klopt. Tevens ontvang je concrete en werkbare tips en adviezen die je direct door kunt voeren in je website, nieuwsbrieven, social media profielen en je publicaties of video opnamen. Zichtbaar zijn wordt leuker als het gaat vanuit wie jij in essentie bent.

Daardoor trek je de mensen aan die bij jou passen, heb je meer omzet en meer energie. Boek NU jouw personal branding adviesgesprek.

PS Heb je behoefte aan meer verdieping en wil je sneller resultaat voor een groter bereik? Kijk dan of het VIP personal branding advies van één dagdeel beter past in deze fase van je ondernemerschap.

Boek NU jouw personal branding adviesgesprek voor passievolle ondernemers in Nederland en België.

Meest geboekt

https://brandingdiva.nl/product/brandingsessie-60-minuten/" target="_self" class="qbutton " style="">Boek nu jouw 1 uur branding advies

FACEBOOK1k
FACEBOOK
LINKEDIN2k
YOUTUBE100
YOUTUBE