Masterclass Ikigai & Personal branding

Masterclass Ikigai & Personal branding voor ondernemers die een frisse blik willen werpen op hun purpose of life en hun online branding. Voor ondernemers, coaches, trainers, medewerkers en leidinggevenden die geïnteresseerd zijn in de lessen en wijsheden die Japanse eeuwelingen met ons delen. Die deze wijsheid in hun personal branding en eigen leven willen toepassen. En denk niet dat je maar één passie mag hebben. Hoe meer hoe leuker! Hoe dat voor je kan werken? Kom naar deze online masterclass!

Jouw Ikigai doet ertoe!

Ik ben personal branding adviseur en Ikigai spreker met 15 jaar ervaring. In deze periode overleefde ik een ernstige ziekte. Mijn weg terug was niet makkelijk, maar ik ben er weer. En hoe! Ik voel mij happier dan daarvoor en weet hoe belangrijk het is om te onderzoeken waar je van opbloeit. Om goed voor jezelf te zorgen zodat je energie hoog is en je leuke mensen, klanten en momenten aantrekt. Als jij blij bent met wat je doet en beleeft, worden mensen blij van je: zij zien dat jij je leven voluit leeft en je werk met passie doet. Het is fijn om een stapje dichter bij je life of purpose te komen en je personal branding erbij te laten aansluiten. Laat je inspireren tijdens deze interactieve masterclass voor meer plezier en meer klanten.

Online masterclass

Op woensdag 17 juni om 10.00 uur geef ik een Masterclass Ikigai & Personal branding met open inschrijving. Je kunt dus aanschuiven en van alles te weten komen over Ikigai en hoe je dingen daarvan in jouw branding kunt toepassen. Als je niet aanwezig kunt zijn, maar wel interesse hebt? Geef je dan ook op; je ontvangt de opname na afloop.

Datum: woensdag 17 juni om 10.00 uur

Locatie: online (inloggegevens volgen)

Aanmelden voor Masterclass

‘Wereldwijd is een trend te bespeuren van een nieuwe manier van leven en ondernemen waarin zingevingsvragen een nadrukkelijke rol vervullen’ – dr.ir.H. Kievit, programmadirecteur Nyenrode en promovendus Social Venturing Entrepreneurship