Visitekaartje ontwerp

Voor originele visitekaartjes

Het visitekaartje waarmee je binnenkomt

Heb je nog geen visitekaartje om aan jouw (potentiële) klanten te geven? Of heb je net een nieuw logo en wil je de rebranding doorvoeren? Wil je professioneler overkomen dan met eigen knip en plakwerk?

Je verhoogt je zichtbaarheid en professionele look met een goed ontworpen visitekaartje. Gebruik hem wanneer je jezelf of je bedrijf introduceert en een inspirerende quote of aantrekkelijke call-to-action mee te geven. Visitekaartjes zijn ook anno 2017 nog steeds het meest gewilde drukwerk.

Een professioneel visitekaartje zit goed in elkaar. Je wilt op dat kleine stukje papier helder maken wie je bent en waarin jouw dienst of product bijzonder is. Met een professioneel ontwerp laat jij zien dat je aandacht besteedt aan je presentatie. En je klant dus op waarde schat. En dat zal hij/zij zeker waarderen!

In een telefonisch voorgesprek zal ik met je meedenken om de tekst en stijl te vinden voor wat jij te bieden hebt. Mijn klanten zijn altijd blij dat ik goede call-to-actions bedenk waardoor mensen sneller tot actie overgaan. Ik vind het belangrijk dat jij je onderscheidt van vakgenoten én jouw doelgroep aanzet tot actie.

Branding Diva zorgt met veel liefde en aandacht voor de juiste tekst en vormgeving. Zo ontstaat jouw mooiste visitekaartje die jouw authentieke en professionele branding versterkt.

Ik bestel het ontwerp voor mijn visitekaartjes

Visitekaartje ontwerper Amsterdam

Uniek is dat Branding Diva je helpt met zowel de tekst als het ontwerp. Zodat alles op elkaar is afgestemd voor een heldere, inspirerende boodschap die mensen aantrekt zodat hun interesse wordt gewekt en zij contact met jou opnemen.

Over ontwerper Brenda Serrée

Ik ben ontwerper en personal brandingcoach. Als voormalig tekstschrijver en communicatie-manager zet ik alles in om jou uniek, persoonlijk en onderscheidend zichtbaar te maken voor je doelgroep. Ik geloof dat ondernemers zoals jij belangrijk zijn voor een gezonde en blije wereld. Daarom wil ik jou helpen om nog meer mensen te bereiken.

Reken het visitekaartje af in de webshop en je ontvangt een uitnodiging voor de telefonische voorbespreking.

Wil je een visitekaartje ontwerp aanvragen? Je reserveert hem door hem in de winkelmand te plaatsen en af te rekenen.

visitekaartje-ontwerp
Ik bestel visitekaartjes ontwerp
visitekaartje-ontwerp
FACEBOOK1k
FACEBOOK
LINKEDIN2k
YOUTUBE100
YOUTUBE