LIKES en Vind ik leuks

LIKES en Vind ik leuks

Je brein is dol op LIKES en Vind ik leuks

 

Er is aangetoond dat een deel van ons brein al een eeuwenoud mechanisme heeft dat werkt op beloningen. Dat werkt verslavend. Facebook is er daar één van. Mensen gaan steeds even kijken op hun Facebook pagina omdat ze een soort beloning kunnen krijgen. Een like of een reactie is zo’n beloning. Het zorgt ervoor dat we steeds weer terugkomen op social media. Of dat nu Facebook, Linkedin, Youtube of Instagram is.

 

Het is dus handig om handvatten te hebben voor wat goed werkt voor jou als bevlogen ondernemer, interimmer of coach. Zodat je op social media zichtbaar bent op een manier die goed bij jou past én waarmee je echt een band opbouwt met je connecties of volgers.

Ik vind het belangrijk dat JIJ wordt gezien door de mensen die jij zo goed kunt helpen. Het is namelijk heel erg zonde als je minder klanten en minder inkomen hebt dan je eigenlijk verdient. Je wilt juist leuke dingen kunnen doen en vrije tijd hebben om verdiepende cursussen te doen of erop uit te gaan in de natuur.

 

Waarom zou je social media uitstellen als je daar juist zichtbaar kunt zijn voor veel mensen en in korte tijd leads en nieuwe klanten kunt aantrekken?

Daarom geef ik volgende week een Gratis Online Training (webinar) van een uur over dit onderwerp: ’Meer volgers en nieuwe klanten met social media’. Zorg dat je er live bij bent, want dan ontvang je een waardevolle BONUS van mij. Die ook helemaal in het teken staat van jou als ondernemer of coach succesvol helpen te worden op social media.

 

Neem actie: 

Meld je aan voor de Gratis Online Training “Meer volgers en nieuwe klanten met social media” – klik HIER voor de data of klik op de afbeelding.

 

Hartelijke groet,

Brenda Serrée

personal branding advies & ontwerp

Geen opmerkingen

Plaats een opmerking

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.