INTERVIEW MET BEWUSTE ONDERNEMER: Vanessa Vink

INTERVIEW MET BEWUSTE ONDERNEMER: Vanessa Vink

Vanessa Vink als ondernemer aangesloten bij Bewust Amsterdam. Lees hoe zij haar energetische werk in eenvoudige taal uitlegt en welke mooie resultaten behaald worden.

Wie ben je?
Dat is een mooie vraag! Mijn moeder vroeg mij, toen ik 4 jaar was, wat ik later wilde worden. Mijn antwoord was: “Mijzelf”. Dit antwoord loopt als een rode draad door mijn leven. Ik heb veel facetten samengevoegd en het resultaat hiervan is mijn praktijk waar ik werk met energie. Ik heb gevonden wie ik was en ik kan zijn wie ik ben: ik ben mijzelf! Ik noem mijzelf een personal energizer en ik ben o.a. reader en healer.

Wat doe je als reader en healer?
Een reading vertelt over het proces waar je in zit; een healing helpt je concreet door de energie te veranderen. In een reading maak ik contact met wie jij in werkelijkheid bent. Jouw essentie zit soms verscholen onder de diverse rollen die je in dit leven hebt: kind, ouder, werkende, vriend, vijand, geliefde, et cetera. Jij bent als een boek en als reader ‘lees’ ik jouw boek. In een sessie maak ik contact met wat jij aan het aan het uitvogelen bent in dit leven, zodat jij je eigen stem, je eigen intuïtie beter kan horen. Een healing is ruimte creëren voor jouw eigen energie! Het maakt schoon schip als er teveel energie van anderen bij jou zit, als je teveel van je eigen ruimte opgeeft of als er blokkades zijn. Als je oude dingen opruimt, dan is er weer ruimte nieuw: de huidige jij en waar je naar toe wilt.

Hoe en wanneer kwam dit op jouw pad?
Ik was 17 toen ik een vrouw ontmoette die ik mijn spirituele moeder ben gaan noemen. Zij was lerares op mijn middelbare school en wij klikten enorm. Toen intuïtieve ontwikkeling op haar pad kwam, leerde ik mee. Geweldig! Het voelde zo natuurlijk. Maar ik deed het nog niet zelf. Dit kwam pas na mijn studie, 14 jaar werkervaring in diverse jobs, trouwen met de beste man ever en moeder worden van ons prachtige lichtkind. Acht jaar geleden ging de knop om en ben ik vol in allerlei opleidingen en deze carrièreswitch gestapt. Ik rolde zo in mijn Zijn. Het spreekwoordelijke stof was er volledig af: ik ben weer wie ik was.

Wat is je missie?
“Energiewerk net zo gewoon maken als tanden poetsen” roep ik altijd! Maar iets concreter: ik ben een lichtwerker. Ik schijn mijn licht op de mensen die bij mij komen, opdat zij hun licht weer op hun mensen kunnen schijnen. Dit domino-effect zorgt ervoor dat er heel veel mensen aangetikt worden zodat de vibratie op aarde in snel tempo verhoogd!

Hoe ben je gekomen waar je nu bent?
Door mijn gevoel te volgen en goed te luisteren naar wat mijn team aan gidsen en beschermengelen mij doorgeven. Ik ben dan ook pronoia; dat is het tegenovergestelde van paranoia. Ik heb de volledige overtuiging dat het universum het beste voor mij regelt en ik vertrouw daar volledig op!

Met welke vragen komen mensen bij je?
Het concept ‘jezelf worden’ is een sign of the times. 2016 is een 9 jaar in de numerologie en een jaar van einde/afronding: mensen willen schoon schip maken. In deze zoektocht van spirituele groei kom je termen als je passie, je roeping en de reden waarom je hier bent tegen. Ook komen mensen als ze blokkades hebben en vastlopen in werk of privé. Wat ik doe is mensen in contact brengen met hun hart en hun intuïtie in plaats van met hun drammerige wil en ratio.

Wat is het grootste compliment dat je ooit hebt gekregen? De kortste is: “Ik ben weer mijzelf!” Maar al die andere waanzinnige reviews die op mijn website staan, pakken veel meer facetten.

Hoe omschrijven mensen jou?
Enthousiast, open, integer, sprankelend en ook wel eens “de brug tussen ‘Amsterdam-Zuid’ en de spirituele wereld”.

Wat doe je graag in je vrije tijd?
Met mijn gezin en/of met vrienden en familie zijn, maar ook juist alleen thuis of in de natuur zijn. Mijn uitlaatklep is house: dansen op een festival met mooi weer en blije mensen is heerlijk! Ik doe zoveel mogelijk alleen maar wat ik leuk vind in mijn werk en privé: de hoge vibratie die dat met zich mee brengt is geweldig en zo aanstekelijk!

Leef je gezond? En hoe?
Absoluut! Niet alleen omdat mijn lichaam dat aangeeft, maar ook omdat ik veel helderder ben in mijn werk als ik er geen troep in gooi. Voor mijn gezondheid ben ik gluten-, zuivel- en suikerarm. Chemische fabriekstroep mijd ik zo veel mogelijk, wat het ook is. Alcohol trek ik haast niet en koffie heb ik nooit lekker gevonden. Ik grap wel eens als we lekker staan te dansen: “Ik heb nu al zo veel energie: als ik drugs zou nemen dan ben ik de eerst komende drie weken wakker.” Ik dans dan ook een hele avond op water.

Wat weten maar weinig mensen van je en móeten ze weten?
Ik sta alleen ‘aan’ als ik werk. Ik zou nooit zonder toestemming iemand gaan ‘lezen’ en ik wil ook niet van alles oppikken als ik bijv. in de supermarkt loop. Ik ben erg blij dat ik zo duidelijk dat onderscheid kan maken. En als je mij kent, dan weet je dat integriteit en neutraliteit hoog in het vaandel staat bij mij.

Wil je meer lezen over Vanessa Vink, kijk dan ophttp://www.bewustamsterdam.nl/…/147/word-wie-je-in-essentie…

Interview door Brenda Serrée | Branding Diva & co-creator Bewust Amsterdam
Fotografie door Nancy Kloos

Geen opmerkingen

Sorry, the comment form is closed at this time.