Workshop Ikigai voor mensen die een frisse blik willen werpen op hun leefstijl en manier van werken. Voor ondernemers, medewerkers en leidinggevenden die geïnspireerd willen raken door de lessen en wijsheden die Japanse eeuwelingen met ons delen. Hoe komt het dat Japanners op het eiland Okinawa vaak honderd jaar of wel 125 jaar oud worden? Wat kunnen wij van hen leren als het gaat over gezond, lang en gelukkig leven?

Alles doet ertoe!

Ik ben branding en lifestyle coach, trainer en ontwerper met 15 jaar ervaring. In deze periode overleefde ik een ernstige ziekte. Mijn weg terug was niet makkelijk, maar ik ben er weer. En hoe! Ik voel mij happier dan dat ik daarvoor was en weet hoe belangrijk het is om te onderzoeken waar je van opbloeit. Om goed voor jezelf te zorgen zodat je energie hoog is en je leuke mensen aantrekt. Als jij blij bent met wat je doet en beleeft, worden mensen blij van je: zij zien dat jij je leven voluit leeft en je werk met passie doet. Het is fijn om je life of purpose te voelen. Ik help je graag om deze te ontdekken. Verken met mij wat jouw Ikigai is en maak opnieuw keuzes voor je leefstijl. Laat je inspireren tijdens deze interactieve workshop.

‘Wereldwijd is een trend te bespeuren van een nieuwe manier van leven en ondernemen waarin zingevingsvragen een nadrukkelijke rol vervullen’ – dr.ir.H. Kievit, programmadirecteur Nyenrode en promovendus Social Venturing Entrepreneurship

Download de gratis Ikigai invuloefening

Workshop Vind je Ikigai! inclusief je Ikigai visionboard

Op diverse data organiseer ik een Workshop Vind je Ikigai met open inschrijving in Amsterdam. Je kunt dus lekker aanschuiven en van alles te weten komen over Ikigai en hoe je dingen daarvan in jouw leven kunt toepassen. Je gaat ook je Ikigai visionboard maken zodat je jouw verlangens nog sneller zult realiseren. Het wordt leerzaam, interactief en gewoon heel erg leuk! Zorg dat je snel een plek reserveert en kom alles aan de weet over Ikigai en jouw purpose in life.

Data:

donderdag 8 november 2018 van 10-14 uur

donderdag 13 december 2018 van 18-22 uur

woensdag 9 januari 2019 van 10-14 uur

dinsdag 5 februari 2019 van 10-14 uur

 

Prijs is 75 pp exclusief btw en inclusief koffie/thee. Inclusief visionboard.

Persoonlijke groei | leefstijl | inspiratie

Locatie volgt na aanmelding.

Ik kom naar de workshop Vind je Ikigai

Vind je Ikigai voor bedrijven en organisaties

Hoe zou het zijn als je op je werk steeds meer jezelf kunt zijn, je voelt dat je echt een bijdrage levert, je jouw potentieel volledig kunt leven en je werk voornamelijk bestaat uit dingen die je leuk vindt? Anno 2018 gaat het meer en meer om een zinvolle betekenis te geven aan je werk, om innovatief denken, om samenwerken en gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn. Ook staat welzijn en je gezond voelen centraal. Wat kun je nog meer doen om je energiek en blij te voelen? Laat je inspireren door Ikigai!

Ik verzorg interactieve lezingen en trainingen over Ikigai toegespitst op medewerkers en leidinggevenden bij organisaties en in het bedrijfsleven. Deze kunnen zowel incompany plaatsvinden als op een sfeervolle Ikigai locatie in Amsterdam en omstreken. De training duurt minimaal 1 uur (lunchworkshop) tot 6 uur met opdrachten en het maken van een Ikigai moodboard. Inhoud, duur en locatie in overleg. Belt u mij voor overleg om een inspirerende Ikigai training of lezing te verzorgen.

Informatie voor Ikigai training op locatie
Ikigai, authentieke ondernemer