Ikigai workshop

Workshop Ikigai voor mensen die een frisse blik willen werpen op hun leefstijl en manier van werken. Voor ondernemers, coaches, trainers, medewerkers en leidinggevenden die geïnspireerd willen raken door de lessen en wijsheden die Japanse eeuwelingen met ons delen. Om deze in hun eigen leven toe te passen of om hier hun cliënten of medewerkers mee te inspireren. Hoe komt het dat Japanners op het eiland Okinawa vaak honderd jaar of wel 125 jaar oud worden? Wat kunnen wij van hen leren als het gaat over gezond, lang en gelukkig leven?

Alles doet ertoe!

Ik ben branding en lifestyle coach, trainer en ontwerper met 15 jaar ervaring. In deze periode overleefde ik een ernstige ziekte. Mijn weg terug was niet makkelijk, maar ik ben er weer. En hoe! Ik voel mij happier dan dat ik daarvoor was en weet hoe belangrijk het is om te onderzoeken waar je van opbloeit. Om goed voor jezelf te zorgen zodat je energie hoog is en je leuke mensen aantrekt. Als jij blij bent met wat je doet en beleeft, worden mensen blij van je: zij zien dat jij je leven voluit leeft en je werk met passie doet. Het is fijn om je life of purpose te voelen. Ik help je graag om deze te ontdekken. Verken met mij wat jouw Ikigai is en maak opnieuw keuzes voor je leefstijl of je manier van werken. Laat je inspireren tijdens deze interactieve workshop.

Workshop Ikigai inclusief Ikigai visionboard

Op diverse data organiseer ik een Workshop Ikigai met open inschrijving in Amsterdam. Je kunt dus aanschuiven en van alles te weten komen over Ikigai en hoe je dingen daarvan in jouw leven kunt toepassen. Kijk HIER voor meer informatie en inschrijfmogelijkheid.

Meer info data workshop Ikigai

‘Wereldwijd is een trend te bespeuren van een nieuwe manier van leven en ondernemen waarin zingevingsvragen een nadrukkelijke rol vervullen’ – dr.ir.H. Kievit, programmadirecteur Nyenrode en promovendus Social Venturing Entrepreneurship

In company training Ikigai voor bedrijven en organisaties

Ik verzorg interactieve lezingen en trainingen over Ikigai toegespitst op medewerkers en leidinggevenden bij organisaties en in het bedrijfsleven. Deze kunnen zowel incompany plaatsvinden als op een sfeervolle Ikigai locatie in Amsterdam en omstreken. De training duurt minimaal 1 uur (lunchworkshop) tot 6 uur met opdrachten en het maken van een Ikigai moodboard. Inhoud, duur en locatie in overleg. Belt u mij voor overleg om een inspirerende Ikigai training of lezing te verzorgen.

Informatie voor Ikigai training op locatie