Ikigai workshop

Workshop Ikigai voor mensen die een frisse blik willen werpen op hun leefstijl en manier van werken. Voor ondernemers, coaches, trainers, medewerkers en leidinggevenden die geïnspireerd willen raken door de lessen en wijsheden die Japanse eeuwelingen met ons delen. Om deze in hun eigen leven toe te passen of om hier hun cliënten of medewerkers mee te inspireren. Hoe komt het dat Japanners op het eiland Okinawa vaak honderd jaar of wel 125 jaar oud worden? Wat kunnen wij van hen leren als het gaat over gezond, lang en gelukkig leven?

Alles doet ertoe!

Ik ben branding en lifestyle coach, trainer en ontwerper met 15 jaar ervaring. In deze periode overleefde ik een ernstige ziekte. Mijn weg terug was niet makkelijk, maar ik ben er weer. En hoe! Ik voel mij happier dan dat ik daarvoor was en weet hoe belangrijk het is om te onderzoeken waar je van opbloeit. Om goed voor jezelf te zorgen zodat je energie hoog is en je leuke mensen aantrekt. Als jij blij bent met wat je doet en beleeft, worden mensen blij van je: zij zien dat jij je leven voluit leeft en je werk met passie doet. Het is fijn om een stapje dichter bij je life of purpose te komen. Ik help je hier graag bij. Verken met mij wat jouw Ikigai is en maak opnieuw keuzes voor je leefstijl of je manier van werken. Laat je inspireren tijdens deze interactieve workshop.

Workshop Ikigai inclusief Ikigai visionboard

Op diverse data organiseer ik een Workshop Ikigai met open inschrijving in Amsterdam. Je kunt dus aanschuiven en van alles te weten komen over Ikigai en hoe je dingen daarvan in jouw leven kunt toepassen. Je maakt ook je eigen Ikigai visionboard zodat je jouw verlangens voor je werk, gezondheid en/of privéleven sneller manifesteert. 

Eerstvolgende data zijn:

Woensdag 25 september 2019 van 10 – 13 uur

Vrijdag 8 november 2019 van 10-13 uur

Plaats: Amsterdam

Locatie: volgt na aanmelding

Inclusief koffie en thee, lekkernijen, hand-out en vision board

Aanmelden voor workshop Ikigai

‘Wereldwijd is een trend te bespeuren van een nieuwe manier van leven en ondernemen waarin zingevingsvragen een nadrukkelijke rol vervullen’ – dr.ir.H. Kievit, programmadirecteur Nyenrode en promovendus Social Venturing Entrepreneurship

Aanmelden voor workshop Ikigai