Ikigai workshop

Workshop Ikigai voor mensen bij organisaties in ontwikkeling die een frisse blik willen werpen op hun leefstijl en manier van werken. Voor ondernemers, coaches, trainers, medewerkers en leidinggevenden die geïnspireerd willen raken door de lessen en wijsheden die Japanse eeuwelingen met ons delen. Om deze in hun eigen leven toe te passen of om hier hun cliënten of medewerkers mee te inspireren. Hoe komt het dat Japanners op het eiland Okinawa vaak honderd jaar of wel 125 jaar oud worden? Wat kunnen wij van hen leren als het gaat over gezond, lang en gelukkig leven?

In company Ikigai training voor bedrijven en organisaties

Hoe zou het zijn als je op je werk steeds meer jezelf kunt zijn, je voelt dat je echt een bijdrage levert en je werk overwegend bestaat uit dingen die je leuk vindt? Anno 2019 gaat het meer en meer om een zinvolle betekenis te geven aan je werk, om innovatief denken, om samenwerken en gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn. Ook staan welzijn en je gezond voelen centraal. Wat kun je als medewerker of leidinggevende nog meer doen om je energiek te voelen op het werk? Laat je inspireren door de wijsheid van Ikigai!

‘Wereldwijd is een trend te bespeuren van een nieuwe manier van leven en ondernemen waarin zingevingsvragen een nadrukkelijke rol vervullen’ – dr.ir.H. Kievit, programmadirecteur Nyenrode en promovendus Social Venturing Entrepreneurship

Alles doet ertoe!

Ik ben branding en lifestyle coach, trainer en ontwerper met 15 jaar ervaring. In deze periode overleefde ik een ernstige ziekte. Mijn weg terug was niet makkelijk, maar ik ben er weer. En hoe! Ik voel mij happier dan dat ik daarvoor was en weet hoe belangrijk het is om te onderzoeken waar je van opbloeit. Om goed voor jezelf te zorgen zodat je energie hoog is en je leuke mensen aantrekt. Als jij blij bent met wat je doet en beleeft, worden mensen blij van je: zij zien dat jij je leven voluit leeft en je werk met passie doet. Het is fijn om je life of purpose te voelen. Ik help je graag om deze te ontdekken. Verken met mij wat jouw Ikigai is en maak opnieuw keuzes voor je leefstijl of je manier van werken. Laat je inspireren tijdens deze interactieve workshop.

Dit is een foto van de deelnemers van de ondernemers workshop Personal Branding door Brenda Serrée | Branding Diva

Ik verzorg interactieve lezingen en trainingen over Ikigai toegespitst op medewerkers en leidinggevenden bij organisaties en in het bedrijfsleven. Deze kunnen zowel incompany plaatsvinden als op een sfeervolle Ikigai locatie in Amsterdam en omstreken. De training duurt minimaal 1 uur (lunchworkshop) tot 6 uur met opdrachten en het maken van een Ikigai moodboard. Inhoud, duur en locatie in overleg. Belt u mij voor overleg om een inspirerende Ikigai training of lezing te verzorgen.

Informatie voor Ikigai training op locatie
Ikigai, authentieke ondernemer

Bevestig aanmelding in je mailbox.

Er is een fout opgetreden tijdens het verzenden van uw verzoek. Probeer het opnieuw.

Je vindt het ok dat Branding Diva je mailt volgens de AVG en gaat akkoord met de privacy verklaring