Help mensen je facebook fanpage sneller te vinden!

Help mensen je facebook fanpage sneller te vinden!

Ken je het dat je iemands persoonlijke profiel op facebook bekijkt, maar nergens zijn of haar bedrijfspagina oftewel fanpage ziet? Dat is knap lastig als je de bedrijfsnaam niet weet. Soms hebben fanpages ook nog heel andere namen en zijn ze niet te herleiden.

In zo’n geval zou je geholpen zijn als mensen hun persoonlijke profiel koppelen aan hun fanpage en omgekeerd. Zo kun je altijd switchen tussen beide en zelf kiezen of je Vrienden wilt worden op facebook of liever een Vind ik leuk geeft.  Het heeft allebei voor- en nadelen.

Op je fanpage links bovenaan onder Instellingen kun je bij Uitgelicht aangeven wie de pagina eigenaar is. Klik op Uitgelichte pagina-eigenaren toevoegen. Wanneer je een uitgelichte pagina-eigenaar toevoegt worden je persoonlijke gegevens weergegeven in het gedeelte info van deze pagina.  Deze pagina wordt tevens weergegeven op je persoonlijke profiel.

Als je deze instellingen aanpast, vinden mensen je fanpage dus sneller. En ik ben voorstander van een goede (online) zichtbaarheid, jij ook?

Dit soort tips krijg je in de Implementatiesessie over Facebook die ik organiseer. Kijk gerust of het iets voor je is. We werken in kleine groepjes.

Geen opmerkingen

Plaats een opmerking

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.