Wat is jouw Ikigai? Ontdek het nu.

Wat is jouw reden om te zijn? De inspirerende Ikigai boeken van Francesc Miralles en Héctor García bevatten veel wijsheden waar wij iets van kunnen leren. Volgens de Japanners heeft iedereen een Ikigai, zoiets als een raison d'être. Sommigen hebben het gevonden en zijn zich bewust van hun Ikigai; in anderen is het wel aanwezig, maar toch zijn ze nog zoekende.

Ikigai is verborgen in ons binnenste en je moet het verkennen om tot het diepste van je wezen door te dringen en het te vinden. Het is niet iets wat je zo met je hoofd verzint, het komt van binnenuit. Volgens de eeuwelingen op het Japanse eiland Okinawa is ikigai de reden waarom we 's ochtends opstaan.

Ik heb een gratis downloadbare worksheet voor je ontworpen met 4 vragen die je helpen om bij je Ikigai te komen. De vragen staan op het formulier en je kunt op hetzelfde papier of op een leeg vel jouw antwoorden schrijven. Je ikigai is het middelste gedeelte waar dingen samenvallen. Waar je ziet dat je ergens een talent voor hebt, het met heel veel plezier doet, je er geld voor kunt vragen én de wereld erop zit te wachten. Amerikanen noemen het ook wel je sweet spot :-)

Downloaden en ermee aan de slag? 

Druk op de button en je ontvangt hem direct in je mailbox. 

Op naar jouw Ikigai!

Brenda Serrée | Branding Diva


*Door het downloaden van de Ikigai oefening vindt je het ok dat Branding Diva je mailt volgens de AVG en ga je akkoord met de privacy verklaring.