4 gouden tips voor social media succes

4 GOUDEN TIPS voor 

social media succes

Het is zonde om leads en nieuwe klanten mis te lopen. Je kunt er niet om heen: je móet echt online zichtbaar zijn. Nu en in de toekomst. Tenminste, als je voldoende klanten en opdrachten wilt aantrekken. Zodat jij goed kunt leven van datgene wat je het liefste doet.

Dit e-book is onmisbaar als jij vragen hebt als:

  1. Wat is dé manier om mijn online zichtbaarheid te vergroten?
  2. Hoe krijg ik meer en enthousiaste volgers en connecties?
  3. Hoe kan ik meteen goed (door)starten op Facebook en Linkedin?

Bespaar jezelf tijd, geld en teleurstelling!

Waarom juist NU (doorstarten) met social media?

“Veel ondernemers en coaches willen graag een groter bereik, maar hebben een blokkade op social media. Toch is het nodig om te laten zien wat je doet. Anders begrijpen mensen niet wat jij in huis hebt en hen kunt bieden.

Jij wilt echter door, je hebt het doel om alles uit je leven te halen en te willen groeien. Als mens en als ondernemer. Stilstaan is geen optie. Vooral niet omdat je het zult merken in je portemonnee. Als jij niet laat zien wat je nu doet of gaat doen, voelt jouw doelgroep de twijfel. En twijfelen zij ook aan jou. Ben jij wel degene die zij nodig hebben? Zij willen overtuigd zijn van jouw kennis en kunde én daarbij jouw passie voelen.

Daarom nodig ik jou ook uit om op social media jouw (nieuwe) kennis, dienst of product te laten zien. 

Om jou onnodige frustraties en verspilling van tijd en energie te helpen voorkomen, heb ik de 4 gouden tips voor social media succes geschreven. Zodat jij weet wat je kunt doen om goed online zichtbaar te worden. Dat is belangrijk voor jouw personal branding als professionele coach of ondernemer.

Brenda Serrée | personal branding advies & ontwerp

Bespaar jezelf tijd, frustratie en energie!