Bloggen over health, lifestyle en spiritual growth

Bloggen over health, lifestyle en spiritual growth

Ik heb een besluit genomen en wat voelt dat goed!

Naast bloggen over ontwerp en personal branding, ga ik bloggen over onderwerpen als lifestyle, health en spiritual growth. Sinds ik in 2008 het Syndroom van Guillain Barré kreeg (waarvan ik goed van ben hersteld), heb ik heel veel ondernomen op gebied van gezondheid, bewustzijn en lifestyle. Een zinvolle journey langs mooie mensen die vooral in de alternatieve gezondheidszorg werkzaam zijn. Reiki masters, rebalancing, terug naar vorige levens, yoga, hotyoga, natuurgeneeskunde, meditatie. Ook talloze boeken gelezen voor spirituele groei en altijd heb ik gedacht: hier moet ik over schrijven, hier kan ik anderen mee inspireren. Omdat door de aantasting van mijn spieren destijds schrijven qua motoriek niet super goed meer gaat, letterlijk met een pen dan, was er altijd een irritatie en deed ik het niet.

Vanmorgen stapte ik uit bed, deed mijn oefeningen en dacht: vandaag is die dag. Vanaf vandaag ga ik weer heerlijk schrijven (eh typen) over dingen die ik heb meegemaakt en over dingen die ik nu op mijn pad heb.

Ik stap zo de auto in op weg naar wandelcoach @Wandabolck en daarna… ga ik er een blog over schrijven. Ik heb er zo’n zin in. This feels like a special day!

Geen opmerkingen

Plaats een opmerking

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.