BRENDA SERREE

brandingcoach | ontwerper | blogger | spreker | co-creator

Toen ik door een auto-immuunziekte drie jaar lang vooral naar binnen mocht kijken om te voelen, te zijn en ervaren, wist ik dat het voortaan anders moest. Mijn gezondheid stond voortaan op nummer één. Ik ging echt vanuit mijn hart werken en deed dingen waar ik energie van kreeg. Dat was ondermeer een grafische opleiding doen. Ik maakte een switch van een druk bestaan als communicatie-manager en tekstschrijver naar werk waar ik laaiend enthousiast over ben: dat van brandingcoach en huisstijl ontwerper.

Deze nieuwe manier van leven en werken waren er niet in één keer, het duurde jaren voordat ik bereid was om alles om te gooien en mezelf echt voorop te stellen. Wat zouden mensen  denken als ik overdag ga hardlopen of ’s morgens eerst ga wandelen in plaats van meteen werken? Toch heb ik inmiddels een manier van werken dat volledig past bij wie ik ben en bij wat ik te brengen heb.

 

Ik vind het belangrijk om vanuit verbinding met mijn doelgroep te denken, écht contact te maken. Dan gaat mijn hart open en kan ik beter meedenken of mooiere ontwerpen maken. Daarom ben ik altijd dingen aan het fine tunen: klopt dit nog met wie ik nu ben, is het helder voor mijn klant, denk ik nog vanuit de behoeften van de klant? Net zoals ik naar mij zelf kijk, help ik ondernemers en coaches zoals jij. Ik help bij het naar boven halen van wat je nog niet laat zien, stimuleer je om jouw verhaal te delen en om jezelf op een stijlvolle en professionele manier te presenteren. Je gaat vol zelfvertrouwen en stralend je nieuwe fase in het ondernemerschap in! Mensen willen JOU zien dus je gaat je niet (langer) verstoppen. Je bent perfect zoals je bent, zet jezelf gewoon in de wereld.

 

Ik help je om jezelf op een persoonlijke en professionele manier te presenteren, zodat je zichtbaar wordt voor je favoriete klanten. Je trekt sneller de mensen aan die bij je passen en verdient je geld met waar jij energie van krijgt. Ik doe niets liever dan mijn klanten te laten stralen en te stimuleren om hun verhaal te delen. Ook jij kunt daarvoor kiezen.

 

Naast spiritualiteit en bewust leven, zijn mijn passies ontwerpen, Italiaans, bloggen, Parijs, mijn gezin, hotyoga, kleding, schilderkunst, verse soepen maken en lezen in een hangmat. O ja, ik ben gek op olijfbomen, platanen, blauwe regens en klaprozen…’

 

Brenda-Serrée-naam-handtekening


GRATIS stappenplan Personal Branding
Zet NU de eerste stappen met Personal Branding. Begin met het definiëren van je doelgroep, why en missie! Dit geeft je de focus en helderheid die je nodig hebt om meer zichtbaar te worden. Niet wát je doet is belangrijk, maar vooral waarom je het doet. Al meer dan 400 mensen gingen je voor! 

Aangesloten bij Bewust Amsterdam

 

Vrouw&Passie_Auteur


FACEBOOK0
FACEBOOK
LINKEDIN
PINTEREST